BLUES ROCK DAMA KOJA UBIJA: NATAŠA GUBERINIĆ SINGLOM ''KILLED'' NAJAVLJUJE PRVI SOLO ALBUM
Foto: Promo

Domaća muzika

BLUES ROCK DAMA KOJA UBIJA: NATAŠA GUBERINIĆ SINGLOM ''KILLED'' NAJAVLJUJE PRVI SOLO ALBUM

Jedna od najcenjenijih srpskih pevačica, Nataša Guberinić, singlom “Killed” najavljuje svoj prvi solo album “Humanlike”.

Objavljeno: 15.10.2020. 11:32h

Posle više od dve decenije saradnje sa mnogim grupama, bendovima, projektima, kako u ulozi autora tako i člana, jedna od zasigurno najboljih i najcenjenijih pevačica iz regiona, Nataša Guberinić, odlučila je da se posveti sopstvenom izrazu i radu na prvom solo albumu.

„Sticajem okolnosti, mogla sam da pratim globalne trendove što se autorskog rada tiče“ kaže Nataša i dodaje: „Zato sam se i odlučila za album na kojem apsolutno ne pratim muzičke trendove, već svoj senzibilitet.“

foto: Promo

Album “Humanlike” sadržaće pesme različitih, ali srodnih žanrova, od bluza, preko roka, do soula. „To su sve žanrovi u kojima se pronalazim, koji su odoleli testu vremena i uvek imaju publiku koja ih doživljava kao aktuelne. Upravo zbog prirode čitavog albuma, ne očekujem komercijalni uspeh, ali se nadam da će pesme doći do ljudi koji vole baš ovakav zvuk.”

Spot za pesmu "Killed" možete pogledati ovde.

Kao prvi singl sa budućeg albuma odabrana je pesma koja je prva i snimljena. „Killed“ je nastala pre više godina, ali je doživela razne transformacije. Na njoj su radili i odsvirali je: Slobodan Negić, Jovan Šatrić, Dejan Antović i Svebor Šakić. Prateće vokale snimali su Srđan Vasić i Slavko Vesić. Interesantno je da su i sve ostale prateće vokale na celom albumu otpevali samo muškarci. Pesma je snimljena i producirana u studiju Supreme Tracks.

foto: Promo

Za pesmu „Killed“ snimljen je i video spot iza kojeg stoji ekipa entuzijasta na čelu sa Alesandrom Simićem (Slonoxy Pictures).

„Čitav projekat ne bi mogao da se pomeri sa mrtve tačke, da nemam ljude koji u njega veruju, nekad mi se čini, više od mene“ kaže Nataša i dodaje da album “Humanlike” neće izaći dok se ne steknu uslovi da se promoviše na načine na koje smo navikli pre pandemije: „Do tada ću se mojim divnim ljudima zahvaljivati i pustiti vam još koji singl.“

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media