MASIMO SAVIĆ IPAK DRŽI SAMO JEDAN KONCERT U BEOGRADU - 16. SEPTEMBRA
Foto: Dragan Kadić

promena plana

MASIMO SAVIĆ IPAK DRŽI SAMO JEDAN KONCERT U BEOGRADU - 16. SEPTEMBRA

Ulaznice kupljene za oba datuma 16.09. i 17.09. važe za novi koncert, kao i rezervacije stolova.

Objavljeno: 15:49h

Masimo Savić održaće ipak samo jedan koncert u Beogradu - sutra na sceni kluba BitefArtCafe na Kalemegdanu, iako je planirano da nastupi i naredno veče, saopštili su organizatori.

Koncertna agencija i organizacija lanca klubova BitefArtCafe oglasila se zvaničnim saopštenjem na svojoj Facebook stranici preko koje su obavestili javnost i publiku da će Savić imati jedan objedinjeni koncert, umesto dva, usled situacije sa Covidom 19, jer bi bilo veoma teško izvesti dva nastupa u nizu.

Ulaznice kupljene za oba datuma 16.09. i 17.09. važe za novi koncert, kao i rezervacije stolova.

"Zbog promenjive epidemiološke situacije u Hrvatskoj i neizvesne situacije po pitanju povratka benda i prelaska granice, izašli smo u susret molbi Masima i benda da planirana dva spojimo u jedan koncert u sredu 16. septembra", stoji u saopštenju BitefArt Kafea.

Prodaja karata je prekinuta na vreme i ograničili su broj osoba na 500, kako je i propisano od Vlade za događaje na otvorenom, a dodaju da su obezbedili i dodatni prostor na teniskim terenima pored kluba, kako bi mere za sprečavanje širenja Covid19 bile u potpunosti poštovane.

Svi koji imaju ulaznice za četvrtak, a novi datum (sreda 16.9) im ne odgovara, uz kartu će moći da dobiju povrat novca od 17.9. do 30. septembra.

Masimo je tokom korone bio vredan i objavio najnoviji singl sa spotom "Mali krug velikih ljudi", a u Beograd dolazi svake godine, pre svega na scenu Sava centra, koji uvek rasproda, kao i u dva kluba BitefArtCafe-a, na Kalemegdanu i na Paliluli, u zatvorenom prostoru.

Bonus video:

espreso.co.rs/tanjug


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.