BRUS SPRINGSTIN OBJAVIO NOVI SPOT KOJIM NAJAVLJUJE NOVI ALBUM
Foto: Profimedia

Sveže

BRUS SPRINGSTIN OBJAVIO NOVI SPOT KOJIM NAJAVLJUJE NOVI ALBUM

Brus Springstin još ne pristaje na odlazak u penziju.

Objavljeno: 22:58h

Novi studijski album “Letter To You” (Columbia Records), Brus Springstin je snimio s E Street Bandom, a objaviće ga 23. oktobra. Biće to Springstinov 20. studijski album, koji uključuje prepoznatljivi mainstream rock zvuk i 12 novih pesama. Uz nove pesme, na albumu su i tri nikad ranije objavljene pesme iz sedamdesetih: “Janey Needs a Shooter,” “If I Was the Priest,” i “Song for Orphans.” Album je snimljen za samo pet dana u Springstinovom kućnom studiju u Nju Džersiju, a producirali su ga Ron Anielo i Brus Springstin. Boss je u najavi albuma objavio i spot “Letter To You”:

“Volim emotivnu prirodu koju ima “Letter To You”, kaže Springstin. “I volim zvuk E Street Banda koji svira sve uživo u studiju, i to na način na koji nikad pre nismo radili i bez nasnimavanja. Album smo napravili za samo pet dana i ispalo je da je to jedno od najvećih iskustva snimanja koje sam ikad doživeo.”

Slavnom muzičaru na ovom albumu su se pridružili: Roy Bittan, Nils Lofgren, Patti Scialfa, Garry Tallent, Stevie Van Zandt, Max Weinberg, Charlie Giordano i Jake Clemons. Miks albuma potpisuje Bob Clearmountain, a masterizovao ga je Bob Ludwig.

Snimanje ovog albuma je prvi Springstinov nastup s E Street Bandom nakon spektakularne The River turneje iz 2016. godine.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.