Buč Kesidi objavili novi singl i spot - Nedelja ujutru
Foto: Vedrana Vukojević

sveže

Buč Kesidi objavili novi singl i spot - Nedelja ujutru

Buč Kesidi su objavili spot za pesmu ‘Nedelja ujutru’. Radi se o novom singlu sa hvaljenog albuma ‘Euforija’ koji je objavljen prošle godine. Spot za novi singl sniman je u Pančevu a za njegovu realizaciju bili su zaduženi Vedrana Vukojević i Luka Trajković.

Objavljeno: 15:38h

Buč Kesidi su pripremili novi singl i spot neposredno pred objavljivanje vinilnog izdanja albuma Euforija, koji će se u prodaji naći sredinom septembra zajedno sa drugim tiražom CD izdanja albuma. Podršku u realizaciji spota pružila je i kompanija Red Bull. "Vedrana i Luka su nam jako dobri drugari, prethodno smo sa Lukom sarađivali na spotovima za ‘Đuskanje ne pomaže’ i ‘Subotu’, a Vedrana nam je prošlog leta režirala spot za pesmu ‘TIHO’, to nam je do sada bilo najdraže snimanje ikada. Ona je u međuvremenu otišla da živi u Berlinu, ali čim smo shvatili koliko joj nedostajemo kupili smo joj kartu u jednom smeru i samo joj javili da dolazi da nam režira novi spot sa Lukom. Skupili smo najbolju ekipu sa svih spotova na kojima smo radili do sada i napravili novo najlepše snimanje ikada", kažu momci iz benda.

Spot za pesmu Nedelja ujutru možete pogledati ovde

Album ‘Euforija’ benda Buč Kesidi bendu je doneo nominaciju za prestižnu nagradu IMPALA za najbolji nezavisni evropski album godine kao i put na prestižni Eurosonic festival koji je održan u januaru u Holandiji. Album je objavljen krajem prošle godine za izdavačku kuću Kontra, a sa albuma su se već izdvojili hitovi “Nema ljubavi u klubu“, “Đuskanje ne pomaže“, “TIHO” i ”Subota”. Snimanje i izdavanje albuma podržali su Sokoj i OFPS. 10/10 Ravno do dna, 9/10 Balkanrock, 4/5 Espreso, 4/5 Muzika.hr, 9/10 StereoArt Magazin, Ziher.hr samo su neke od ocena novog albuma benda. Album Euforija se našao na svim relevantnim listama najboljih izdanja iz 2019. godine među kojima su i Muzika.hr, Singl godine po izboru publike Balkanrocka, Balkanrock – 25 najboljih albuma, Beehype – Best albums 2019, Tegla.rs – Hit godine, Muzika je Zvonko Radost – najbolji singl godine, Before After, Balkan Rock – 10 najbojih regionalnih singlova, Muzika.hr, Stereo Art – singlovi godine, Helly Cherry – 50 najboljih izdanja, Highway star magzine, Oblakoder…

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.