Veterani elektronske scene YELLO objavili novu pesmu i video - OUT OF SIGHT
Foto: Discogs

sveže

Veterani elektronske scene YELLO objavili novu pesmu i video - OUT OF SIGHT

Okosnicu singla ‘Out Of Sight’ čini modul ‘Blank Paty Care’ iz iPhone app-a Yellofier koji omogućava da se svi zvukovi pretvore u muziku.

Objavljeno: 00:13h

Švajcarski elektronski duo Yello predstavio je novu pesmu “Out Of Sight”. Publika je može slušati u radijskom eteru i na digitalnim muzičkim servisima, a predstavljen je i prateći video spot.

Diter Majer (Dieter Meier) i Boris Blank zagazili su u treće životno doba, ali nisu se odrekli pravljenja kvalitetne elektronske muzike. Njihov novi singl “Out Of Sight” dolazi nakon što je dvojac u junu predstavio singl “Waba Duba”. Obe pesme biće deo njihovog novog i to 14. po redu studijskog albuma “Point”, koji će biti objavljen 28. avgusta.

Okosnicu singla “Out Of Sight” čini modul ‘Blank Paty Care’ iz iPhone app-a “Yellofier”, koji omogućava da se svi zvukovi pretvore u muziku, a upravo je na tome radio Boris Blank pre nekoliko godina, pri čemu su mu pomogli i Jonatan Liljedahl kao i Håkan Lidbo.

Grupa Yello osnovana je 1979. godine, a veliki skok u popularnosti doživeli su 1985. godine hit singlom “Oh Yeah”. Osim spomenute, njihove pesme dostizale su visoka mesta na svetskim listama, i dobijale su remiks verzije od imena kao što su The Grid, Moby i Carl Cox, a svoje mesto često su nalazile i u različitim filmovima i serijama i tako su postavile Švajcarsku na svetsku muzičku mapu.

Bonus video:

espreso.co.rs/ravnododna.com


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.