OBJAVLJENE PRVE FOTOGRAFIJE: iza scene internet koncerta Nik Kejva, koji će biti emitovan 23.07.
Foto: Printscreen Facebook/Nick Cave

budućnost koncerata

OBJAVLJENE PRVE FOTOGRAFIJE: iza scene internet koncerta Nik Kejva, koji će biti emitovan 23.07.

Nastup pod nazivom Idiot Prayer: Nick Cave Alone at Alexandra Palace, snimljen u junu, moći će da prate preko svojih računara svi oni koji kupe virtuelnu ulaznicu.

Objavljeno: 20:13h

U zvaničnom saopštenju pevač kaže da je u pitanju solo nastup za klavirom.

Dodaje i važnu informaciju, a to je da će nastup, iako ranije snimljen, biti prikazan u maniru nastupa uživo, te da kasnije neće biti dostupan na platformama. Gledaoci neće biti u mogućnosti da koncert pauziraju ili premotaju. Biće dostupan za praćenje u tri vremenske zone, a cena karte je oko 20 evra.

Ovaj jedinstveni nastup, bez sumnje nastao kao produkt trenutne situacije u svetu, biće specifičan i po tome što će Princ Tame, kako su ga davno prozvali na njemu po prvi put uživo izvesti neke pesme. Spisak pesama je tajna, ali je poznato da će se Kejv prošetati kroz čitavu svoju karijeru, i to ne samo uz Bad Seeds, već i off projekat - Grinderman, od samih početaka, do najsvežijeg i uz ovacije prihvaćenog albuma Ghosteen.

Behind the scenes photos from IDIOT PRAYER: Nick Cave Alone at Alexandra Palace. Global live streaming event on 23 July...

Posted by Nick Cave on Thursday, July 16, 2020

Za estetiku snimka zaslužan je Robi Rajan ("The Favourite", "Marriage Story", "American Honey"). Koncert traje oko 90 minuta.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.