Zasvirajte na Zaječarskoj Gitarijadi! Prijavite svoj bend do 31. jula! (VIDEO)
Foto: Promo

svi uslovi konkursa

Zasvirajte na Zaječarskoj Gitarijadi! Prijavite svoj bend do 31. jula! (VIDEO)

Mini Gitarijada, koje će od 4. do 7. avgusta biti održane u Zrenjaninu, Pančevu, Kragujevcu, Čačku i Kosovskoj Mitrovici
Objavljeno: 10:16h

U toku je Konkurs za učešće demo bendova na 50. Gitarijadi, koja će biti održana od 11. do 13. avgusta na Gradskom stadionu u Zaječaru. Bendovi koji prođu konkurs nastupiće na Mini Gitarijadama koje će od 4. do 7. avgusta biti održane širom Srbije.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Mini Gitarijade će se odžati u sledećim gradovima:

4. avgusta u Zrenjaninu

5. avgusta u Pančevu

6. avgusta u Kragujevcu i Kosovskoj Mitrovici

7. avgusta u Čačku

Demo bendovi koji pobede na ovim Mini Gitarijadama, nastupiće na 50. Gitarijadi u Zaječaru od 11. do 13. avgusta, a demo bendovi iz zemalja regiona plasiraće se na 50. Gitarijadu učešćem (pobedom) na partnerskim festivalima u zemlji iz koje dolaze.

Jutro neće promeniti sve, ali hoće čelo Jelen Top liste! Evo ko je na vrhu! (VIDEO)

Pravo učešća na Konkursu imaju demo bendovi koji nemaju objavljeno komercijalno izdanje. Prijave za učešće na Konkursu se podnose isključivo elektronskim putem – popunjavanjem obrasca na zvaničnom sajtu Gitarijade: www.gitarijada.org.

foto: Promo

Uz obrazac prijave neophodno je priložiti: snimke dve autorske kompozicije u ukupnom trajanju do 10 minuta (mp3/wma/acc), tekstove kompozicija na maternjem jeziku, spisak članova benda sa kontaktima, kratku biografiju, kontakt listu i fotografiju benda (jpg). Bendovi su u obavezi da u prijavi posebno označe kompoziciju koja će biti objavljena na Jutjub kanalu GITARIJADE. Konkurs se zvanično zaključuje 31. jula u ponoć.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.