Večeras počinje ludnica na Jazu: Skrillex je već stigao, a vi? (FOTO)
Foto: Promo

pozdrav sa mora

Večeras počinje ludnica na Jazu: Skrillex je već stigao, a vi? (FOTO)

Brojni muzičari koji će vas ove godine u periodu od 14. do 16. jula zabavljati na Jazu već su stigli u Budvu
Objavljeno: 18:07h

Najveći elektronski producent današnjice i apsolutna muzička ikona Skrillex, koji će svojim nastupom večeras otvoriti treći Sea Dance festival na Jazu, upravo je stigao na tivatski aerodrom u privatnom avionu! U prisustvu brojnog tima i vidno raspoložen, Skrillex se uputio ka limuzinama prema hotela gde će se pripremiti za večerašnji spektakl na Jazu!

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Sa ukupno osam osvojenih Gremi nagrada, Skrillex trenutno drži rekord među izvođačima elektronske muzike i jedan je od pet najplaćenijih elektronskih muzičara na Forbsovoj listi. U Budvu su stigli i brojni drugi muzičari koji večeras nastupaju na Jazu, kao što su belgijski hitmejker Lost Frequencies, južnoafrička house zvezda Black Coffee, legenda drumandbassa Goldie, beogradska grupa S.A.R.S, londonski bass duo My Nu Leng u pratnji Dread MC-a, Na festivalskim blagajnama u prodaji su i jednodnevne ulaznice po aktuelnoj ceni od 25 evra po danu.

Više od 20.000 stranih turista iz preko 50 zemalja, uz čak 200 međunarodnih i regionalnih predstavnika medija došli su u Crnu Goru radi ovogodišnjeg, trećeg Sea Dance festivala koji se održava od 14. do 16. jula na budvanskoj plaži Jaz. Prvi kamperi već danima pristižu na Jaz, a festivalske kapije otvoriće se u večeras od 19h, za najbolji festivalski program koji će u naredna tri dana i noći ugostiti preko 100 izvođača na 7 festivalskih bina i muzičkih zona! Tokom tri festivalska dana očekuje se oko 70.000 posetilaca, kao i porast ukupne turističke sezone. Najveći broj posetilaca ove godine dolazi iz zemalja Zapadne Evrope i većini je ovo prvi put da će posetiti Crnu Goru. Pored gostiju iz Velike Britanije, Holandije i svih zemalja u okruženju, ove godine pojačano su došli gosti iz Grčke, Turske, Rusije, Poljske, Australije, Francuske i Španije.

Neukrotiva reperka: Sajsi MC će po prvi put...

foto: Promo

Za sve one koji festivalske nastupe poznatih svetskih zvezda i svojih omiljenih izvođača žele da gledaju uz komoditet u posebno izdvojenom prostoru, tim festivala pripremio je posebnu VIP ponudu. Pored redovnih ulaznica, u prodaji se mogu naći i ulaznice za VIP zonu, ovogodišnjeg festivala. Vlasnici VIP Gold ulaznica uživaće pogodnosti u vidu posebnog pulta za zamenu narukvica, kao i pristupa VIP Terasi, VIP odeljku iznad Mejn stejdža i VIP odeljku Dance Pradise bine itd. Cena jednodnevne VIP ulaznice je 70 evra, dok VIP Gold paket ulaznica za sva četiri dana iznosi 200 evra.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.