APA Beer Garden: Eyesburn i Blaža spremaju ludnicu na Adi! (FOTO)
Foto: promo

stravaaaaa!

APA Beer Garden: Eyesburn i Blaža spremaju ludnicu na Adi! (FOTO)

Eyesburn, Blaža i Kljunovi, Irish Stew i Kralj Čačka obećavaju dobru zabavu ove nedelje na APA Beer Gardenu
Objavljeno: 14:48h

U utorak, 5.jula od 21sat, u okviru besplatnog filmskog programa, održaće se projekcija filma The Doors: When You’re Strange. Ovaj dokumentarac otkriva istorijske i prethodno neobjavljene snimke slavnog rok kvarteta i pruža uvid u revolucionarni uticaj muzike i nasleđa benda “The Doors”. Film je režirao nagrađivani reditelj i scenarista Tom Disilo, a narator je Džoni Dep. Nakon projekcije filma sledi nastup Joe Cocker tribute banda sa nezaboravnimnezaboravnim numerama ovog jedinstvenog rok i bluz pevača.

Espreso na MTV: Gitare su grmele u Kragujevcu, ali ona je sevala! (VIDEO)

foto: Promo

Sreda, 6. jul rezervisana je za Majstore akustike, a u okviru programa nastupaju Mr. Swagger i Good old Woya & Friends, potom od 21.30h, beogradski hardcore reggae bend Eyesburn. Na zahtev publike i zbog kiše koja je pokvarila njihov nedavni nastup, Blaža i Kljunovi održaće još jedan koncert na APA Beer Gardenu i to u četvrtak, 07. jula od 21.30h.

Muzički program u petak, 8. jula počinje zagrevanjem od 19 časova uz Garden Maistream Trio, a potom od 21.30h nastupaju beogradski predstvanici irske folk rock scene Irish Stew. Njihov pozitivan duh i atmosfera koju donose na binu najbolja su preporuka za sve one koji još nisu bili na njihovom koncertu da posete APA Beer Garden i istovremeno se uvere da se i u Srbiji prate trendovi sa, širom sveta poznatom, irskom muzikom. I subotnji program obećava dobar provod uz čak tri koncerta, novosadski bend Johnny Almost, Balkan Rock’n’roll i autentični sastav Kralj Čačka. Nedelja je dan za matine žurke Corona summer Vibes, koje počinju od 17h i traju sve do ponoći, a ove nedelje za muziku su zaduženi Leon Diaz, Oysha i Peppe.Uz obilje dobre zabave koja vas čeka ove nedelje, posetioce očekuju i jedinstveni pivski ukusi kao i nezaboravna atmosfera na APA Beer-Gardenu na Adi.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.