SOPOT ima novi singl i spot: KRENIMO IZ POČETKA
Foto: Promo

sveže

SOPOT ima novi singl i spot: KRENIMO IZ POČETKA

Banjalučki etno-dub sastav Sopot probudio se iz hibernacije i snimio novu pesmu kao poziv celom ljudskom rodu na poništenje svega lošeg i ponovni početak svega dobrog u nama i u svetu.

Objavljeno: 14:53h

Karantin i samoizolacija ostavili su dubok trag na čitavu planetu. Iz svakodnevne rutine u jednom trenu - stao je celi svet. Mala RNK sekvenca znana kao KoVid 19 za kratko vreme naučila nas je da se svakodnevne dobrobiti, rutine i blagostanja ne bi trebale olako shvatati i uzimati zdravo za gotovo. Svi smo bili u šoku od spoznaje koliko je ranjiv sistem zasnovan na liberalno - kapitalističkoj doktrini.

Spot Krenimo iz početka možete pogledati ovde

Sve to je uticalo i na nas, autore te smo udružili snage i zajedno sa prijateljima napravili ovaj, svojevrsni, pečat vremena i prostora, da nas seća na suludi mart i april godine 2020.

Ekipa spota: Isidora Branković, David Pujado, Nataša Novaković, Danijela Karać, Semir Avdić, Miloš Orlić, Ahmed Kulović, Đorđe Ostić, Tanja Ostić, Dragan Ostić, Andrijana Mirna Marin, Porodica Đekić, Milan Aćimović i Marija Vučinić.

Video: Tajana Dedić Starović

Autor muzike i teksta: Petar Topalović

Produkcija: Sopot

Mix i mastering: Ninoslav Dobrijević - Tiki @ Digital Boyler studio

Izdavač: Koliba

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.