Najavljene prve svetske zvezde koje dolaze u Vrnjačku Banju
Foto: Promo

festival

Najavljene prve svetske zvezde koje dolaze u Vrnjačku Banju

Lovefest otkrio deo špila koji obećava

Objavljeno: 14:32h

Najbolji regionalni festival obradovao je svoje fanove najavom prve polovine line up-a i tako već osvojio srca mnogih klabera u Srbiji i šire. Da nas od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji očekuje garantovano dobar provod pokazuju već neka od najpoznatijih imena svetske scene kojima će ovo biti prvi nastup posle duže pauze.

foto: Promo

Ponovni kontakt sa di-džej pultom, susret sa publikom, kao i festivalska atmosfera nedostajala je svim izvođačima, pa osim fanova Lovefesta, njegovo održavanje sa nestrpljenjem očekuju i svetski poznata potvrđena imena. Tako ćemo na Fire stage-u ove godine po prvi put u Srbiji đuskati uz jednog od trenutno najpoznatijih di-džejeva na svetu Michael Bibija, miljenika naše publike Loco Dice-a, kao i najjači trio sa Ibice - Appoloniu.

foto: Promo

Kao što je i očekivano, u okviru magičnog Energy stage-a nastupiće samo iskusna imena underground scene kao što su Jamie Tiller, Tama Sumo, Lakuti, Lena Willikens, Call Super, a pored svetski poznatih imena, 14. izdanje Lovefesta obeležiće i domaći izvođači poput Ilije Đokovića, Dejana Milićevića, Kristijana Molnara, Nikole Vemića i mnogih drugih.

foto: Promo

Uz najavu di-džejeva u vidu likova iz špila karata, objavom džokera Lovefest je zagolicao maštu svim ljubiteljima dobre zabave i najavio da su još zvučnija imena, koja će biti objavljena u narednim danima, tek pred nama.

Prodaja ulaznica do subote u ponoć

Posle samo 24h koliko traje prodaja limitiranog kontigenta od samo 1.000 karata, Lovefest je skoro rasprodat. Za one koji još uvek nisu obezbedili svoju ulaznicu za ovogodišnje izdanje, ostalo je još malo vremena, i to mogu uraditi do sutra u ponoć putem sajta www.lovefest.rs, kao i svim poslovnicama tickets.rs ili Gigstixa. Cena za regularnu ulaznicu iznosi 34 evra, VIP iskustvo mogu obezbediti za 69 evra, dok akcija, gde za tri kupljenje, četvrta se dobija gratis, iznosi 102 evra.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.