Najintimniji Lovefest uz najzvučnija imena elektronske scene
Foto: printscreen

Lovefest otkriva prve izvođače

Najintimniji Lovefest uz najzvučnija imena elektronske scene

Slogan ovogodišnjeg Lovefesta u Vrnjačkoj Banji je “Play it right”

Objavljeno: 11:30h

Posle duge neizvesnosti o formatu, kao i dobrih vesti da će Lovefest biti održan u nepromenjenom datumu, na red je došla i najava prvih imena koja će fanovi festivala ljubavi imati prilike da čuju od 6. do 8. avgusta u Vrnjačkoj Banji. Uz to, za one najbrže, u istom danu biće omogućena još jedna limitirana serija od samo 1.000 ulaznica, kao i akcija gde se uz tri kupljenje, četvrta dobija gratis.

Kako iz organizacije navode, zbog trenutnih okolnosti u vezi sa pandemijom i neizvesnosti o situaciji u državama iz kojih izvođači dolaze, biće otkriven samo deo line up-a, odnosno imena koja su zvanično potvrđena, dok će ostatak biti objavljen vrlo uskoro.

Lovefest je potajno čuvao svoj špil i odigrao na kartu kvaliteta kada je reč o odabiru izvođača, a počeće da ga otkriva danas od 15h kada nas na svakih 15 minuta očekuje po jedno ime.

Kao što je i navikao svoje fanove, festival ljubavi je i ove godine osmislio zanimljiv koncept, te su izvođači prikazani poput likova u špilu karata, a na fanovima je da se, sada kada budu poznata i prva imena, samo pripreme za nezaboravan provod u Vrnjačkoj Banji.

Slogan ovogodišnjeg Lovefesta “Play it right”

U skladu sa trenutnom situacijom, kao i pandemijom koja nas je u prethodnim mesecima zadesila, i slogan najintimnijeg Lovefesta do sada šalje poruku društvene odgovornosti. Kako navode iz organizacije, “Play it right” poziva sve fanove festivala ljubavi da se ponašaju odgovorno, brinu o sebi i ljudima koji će biti u njihovom festivalskom okruženju, a sve to sa ciljem kvalitetnog i sigurnog provoda. Ujedno, naslov festivala prati i ovogodišnji vizuelni identitet, gde zajedno čine koncept koji se ogleda u dobroj zabavi, ali i poštovanju propisanih mera.

Novih 1.000 ulaznica u prodaji danas od 12h

Lovefest je odlučio da ponovo obraduje svoje fanove i pored objave izvođača otvori i prodaju za još 1.000 najvernijih fanova. Prodaja ulaznica počinje 4. juna tačno u podne i traje samo 48h, odnosno do 6. juna u ponoć. Tada će biti omogućena kupovina kako regularnih i VIP ulaznica, tako i promo akcije 3+1. Cena regularne ulaznice iznosi 34 evra, za VIP iskustvo u ovoj fazi fanovi će morati da izdvoje 69 evra, dok je cena akcije 3+1, gde uz kupljene tri, četvrtu dobijate gratis, 102 evra. Ulaznice za 14. izdanje Lovefesta biće dostupne u svim poslovnicama tickets.rs ili Gigstixa.

foto: printscreen

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.