Palms Voice ima novi album Eastern Bloc
Foto: Promo

sveže

Palms Voice ima novi album Eastern Bloc

Muzičar i producent iz Beograda Boris Milanović, član bendova Triko i Ljubavnici, predstavlja svoj drugi studijski album pod pseudonimom Palms Voice.

Objavljeno: 16:33h

Album "Eastern Bloc" objavljen je u saradnji sa Pop Depresijom i Kišobranom, a dostupan je za preuzimanje na bandcampu, kao i strimovanje na svim digitalnim platformama i Youtube-u.

foto: Promo

Za premijeru albuma na YT postavljen je kompletan album sa specijalno urađenom animacijom koju je napravila Ivana Miljković:

Album Eastern Bloc možete preslušati ovde "Eastern Bloc" označava sledeći korak za Borisa u bavljenju više od deceniju starim muzičkim idejama na kojima se ceo projekat temelji. Stilski i dalje dominiraju sint-pop i plesni ugođaj, dok tekstove karakteriše istraživanje seksualnosti i komplikovanih međuljudskih odnosa.

foto: Promo

Palms Voice je tokom 2019. godine pet od deset pesama s albuma objavio kao video singlove: Combinator, Low Testosterone, Pure Sex, Kissing With Eyes Open i Fuck Dreams, a sve ove spotove kao i buduće pogledajte na YT kanalu Prvi album Palms Voice objavljen je u maju 2018. godine, a nekoliko singlova dobilo je značajnu pažnju na regionalnim radio stanicama - "I Always Wanted To Make A Girl Cry", "Lonely As Fuck", "Snowflakes In Hell". Palms Voice je uživo nastupao na Kontakt konferenciji 2018, kao i na "Hali Gali Požar" festivalu, a delio je binu i sa Anom Never, Kinš, Azza, Suzanom Sumrah...

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.