Sky Wikluh objavio je novi album - (Iz)Vanredni paket
Foto: Bandcamp

sveže

Sky Wikluh objavio je novi album - (Iz)Vanredni paket

Album „(Iz)Vanredni paket” baca novo svetlo na Wikluhova muzička interesovanja. U njegovim pesmama podjednako će se prepoznati ljubitelji soula i fanka, bluza i džeza, hip-hopa i neo R&B-a. Pored toga, album sadrži nekoliko živopisnih instrumentalnih formi.

Objavljeno: 22:24h

Do sada objavljeni YouTube singlovi: “Vi ste plen”, “Ljubav”, “Ako ću za nešto da se borim”, “Kisha kesha” i “Vas dve” izazvali su veliko interesovanje publike i medija.

Od njih ovom prilikom izdvajamo pesme „Vi ste plen” koja je izašla, početkom aprila, u trenutku kada tekst baš nije bio primenljiv u stvarnosti („Izađite na ulice, zabava počinje…”). Nakon ukidanja (iz)vanrednog stanja on dobija potpuno drugačije značenje.

Album (Iz)Vanredni paket možete preslušati ovde

Sa druge strane tu su „90-te”, pesma koja govori o turbulentnim vremenima i kako je turbo-kultura ipak mašila pojedince koji nisu želeli da se petljaju sa… tim svetom. Reč je o veoma ličnoj posveti odrastanju.

Poslednjih deset godina Wikluh se posvetio soulu i nasleđu tog žanra, zadirući u dubine američkog bluza i gospela. Pesme sakupljene na albumu “(Iz)Vanredni paket” nastale su u tom periodu i do sada nisu nikada objavljene.

Uvek inovativan i svež, Wikluh pravi još jedan iskorak u svojoj karijeri potvrđujući sve hvalospeve koji ga prate poslednjih dvadeset godina.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.