Anja Štark i Hibrid imaju novi singl - Vazduh
Foto: Espreso

sveže

Anja Štark i Hibrid imaju novi singl - Vazduh

Podmornica predstavlja novi singl Vazduh u saradnji beogradskog dope pop dua Anja Štark i Hibrida, producenta iz Sarajeva.

Objavljeno: 16:55h

Duo Anja Štark čine Aleksandra Tomović i Milica Mitić. Ranije su sarađivale u bendu Sofie from Seattle, a kao Anja Štark su aktivne više od godinu dana i do sada su objavile pesme Zlato, Mesta i Dječaci sa srcem slijepog miša.

Spot Vazduh možete pogledati ovde

Hibrid je producent elektronske muzike koji dolazi iz Sarajeva. Prepoznat već na regionalnoj sceni kao umetnik koji eksperimentiše i meša različite muzičke žanrove i uticaje, ovom pesmom nastavlja svoju produktivnu godinu, nakon što je objavio par singlova i album Na Pola Puta kao deo svog projekta Hibrid, etc.

Tekst pesme potpisuje Milica Mitić, a muziku Hibrid, zajedno sa Aleksandrom i Milicom. Osim za muziku, Hibrid je zaslužan i za aranžman i produkciju pesme. Vokale je snimao Dušan Filimonović, a mastering pesme je radio Robert Trifunović. Video edit potpisuje Dušan Majkić.

Pesma je objavljena pod etiketom bh. labela Podmornica koja već drugu godinu promoviše nezavisne i eksperimentalne muzičare. Podmornica je poznata kao podetiketa Submarine Vibes, izdavačke kuće elektronske muzike koja je u proteklih 5 godina objavila preko 70 izdanja kroz koja je predstavila preko 150 producenata iz celog sveta.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.