Novi datum za koncert Nika Mejsona (Pink Floyd) u Beogradu
Foto: Promo

Odloženo

Novi datum za koncert Nika Mejsona (Pink Floyd) u Beogradu

Još jedan sa nestrpljenjem iščekivani koncert - jednog od osnivača grupe Pink Floyd, bubnjara Nika Mejsona i njegove prateće grupe Saucerful of Secrets odlaže se za sledeću godinu

Objavljeno: 18:36h

Zbog trenutne situacije u svetu usled koje su odložena sva masovna okupljanja do daljeg, koncert "Tacna prepuna tajni Nika Mejsona" (Nick Mason's Saucerful of Secrets) koji je trebalo da bude održian 21. juna u Sava centru odlaže se za 19. jun 2021. godine. Sve kupljenje ulaznice važiće za novi datum.

foto: Promo

Svi učesnici projekta "Tacna prepuna tajni Nika Mejsona" na čelu sa Nikom Mejsonom nisu lako doneli odluku o odlaganju velike turneje. Kako turneja obuhvata više od trideset gradova, jedino rešenje je bilo da kompletnu turneju odlože za proleće/leto 2021. godine. Ipak, publiku je obradovala vest da turneja nije otkazana i da će se koncerti održati u okolnostima koje će biti bezbedne za sve.

Projekat "Tacna prepuna tajni Nika Mejsona" imao je svoju premijeru u Londonu u maju 2018. godine. To je bio prvi nastup Nika Mejsona od 2005. kada je zajedno sa Pink Floydom nastupio na Live Aid koncertu.

Naslovna strana albuma Pink Floyd 'A Saucerful of Secrets'
Naslovna strana albuma Pink Floyd "A Saucerful of Secrets"foto: Discogs

Nik Mejson, jedini član gupe Pink Floyd koji je bio u svim postavama benda od njihovog osnivanja pa sve do poslednje turneje devedesetih i privremenog okupljanja za potrebe koncerta Live Aid (2005), u 2018. godini započeo je svetsku turneju "Tacna prepuna tajni Nika Mejsona" koju je nazvao po drugom albumu grupe Pink Floyd “Tacna prepuna tajni” (A Saucerful of Secrets) iz 1968. godine. Mejson je za ovaj projekat sastavio supergrupu sa podjednako uspešnim i poznatim svetskim muzičarima koji su publici poznati iz nekih drugih bendova. Supergrupu koja zajedno sa Mejsonom dolazi u Beograd predvodi Geri Kemp iz sastava Spandau Ballet, a ostali članovi su Li Haris iz benda The Blockheads, basista Gaj Prat koji je radio s Pink Floydom posle odlaska Rodžera Votersa i u solo projektima Dejvida Gilmura, i Dom Beken koji je bio saradnik Rika Rajta.

Zadnja strana omota albuma A Saucerful of Secrets
Zadnja strana omota albuma A Saucerful of Secretsfoto: Discogs

Ulaznice za koncert "Nik Mejsonova Tacna prepuna tajni" mogu se nabaviti na svim Ticket Vision prodajnim mestima kao i na tickets.rs.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.