Nije laž! Izašao novi singl grupe The Bite! Bolje poslušajte da vas ne ugrizu!
Foto: Dušan Vučković

nova ekipa

Nije laž! Izašao novi singl grupe The Bite! Bolje poslušajte da vas ne ugrizu!

Posle dve godine pauze, beogradska grupa The Bite u izmenjenom sastavu, vraća se na domaću rokenrol scenu, novim singlom „Lies" ​​​​​​​
Objavljeno:

Punokrvni rokenrol u pesmi „Lies“ donosi odličan rif i sirovu energiju benda koji je oduvek svoju punu snagu pokazivao na živim nastupima. Bravo, Kojo! Istorijska presuda za Disciplinu kičme i za Srbiju! - To je prava "bajtovska" stvar, koja nas "vozi" kroz tekst o lažima i prevarama kojima ljudi pribegavaju u odnosima. Hteli smo da muzika podrzava taj bes koji tutnji kroz prevarenu i izdanu ženu koja smišlja osvetu - kaže gitarista benda i autor pesme Bojan Savić. Snimana je u studiju „King Oliver“, a produkciju je radio Ivan Srdanović, dugogodišnji prijatelj benda kojem je, kao i njima, stalo da tu moć koju imaju na bini, prenese na snimak.

foto: Dušan Vučković
U novu epizodu The Bite ulazi sa dva nova člana. Nova pevačica benda je Ljiljana Zdravković koja se, nakon dugogodišnjeg bavljenja cover svirkama, pokazala kao odlično vokalno ali i autorsko pojačanje benda. - Ispostavilo se da smo kreativno prilično kompatibilni i veliko mi je zadovoljstvo što sam postala deo tako dobre ekipe kakva je The Bite - kaže nova pevačica za koju ostatak benda veruje da će se na pravi način uklopiti u energiju po kojoj su, u poslednjih 13 godina postali prepoznatljivi. Ritam sekcija pojačana je jednim od najboljih domaćih punk-rock bubnjara, Nebojšom Brkićem – Nebom, kojeg beogradska publika najbolje zna kao dugogodišnjeg člana grupe „Šaht“.

Bend „The Bite“ za kraj leta planira još jedan singl

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.