Rambo Amadeus objavio novi album ‘Brod budala’ na Jutjubu
Foto: Printscreen

sveže

Rambo Amadeus objavio novi album ‘Brod budala’ na Jutjubu

Pandemija koronavirusa nije sprečila Ramba Amadeusa u objavljivanju novog albuma koji je besplatno podelio na Jutjubu.

Objavljeno: 19:28h

“Vjerujem da će vam preslušavanje mog još neštampanog albuma ” Brod Budala” biti sada još zabavnije. Sve pjesme sa albuma su na Jutjubu poređane jedna za drugom. Uživajte. Znamo da stanje duha jako utiče na imunitet, pa se nadam i da će vam slušanje ovog albuma višestruko koristiti. Na zdravlje!” napisao je ovim povodom Rambo Amadeus.

Album se sastoji od ukupno sedam pesama - pet studijskih i dve "žive". Svih pet studijskih pesama imaju spotove. Od muzičkih žanrova u kojima se do sada nije oprobao ovaj autentični muzički komičar, na albumu Brod budala srećemo prvu Rambovu kompoziciju za klapu: Rambo Amadeus i klapa Klesari "Šjor Spajdermen stari".

U spotu za uvodnu pesmu, "Darwin Song - bi li mi kazala" glavnu žensku ulogu igra balerina Bojana Matić. Autorka koreografije je Andrea Kulešević, šminkala Issidora.com , snimao režirao i montirao Marko Berkeš, kolor korekciju obavio Dušan Jocić, aranžirao muziku i sintove svirao DIgital Mandrack, snimali zvuk Relja Svilar i Marko Kuzmanović, bubnjeve odsvirao Marko Kuzmanović, Saša Ranković je programirao bubnjeve, miksao zvuk Vojno Dizdar. produkcija - Timski rad, muzika i tekst Rambo Amadeus.

Plejlistu sa albumom Brod budala možete poslušati i pogledati ovde

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.