Belgrade Demo Fest peglanje: Evo koje BG mesto će okupirati svi alternativci iz Srbije (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printskrin: Youtube/Mladi Džek

Veliko finale

Belgrade Demo Fest peglanje: Evo koje BG mesto će okupirati svi alternativci iz Srbije (FOTO) (VIDEO)

Osim najboljih bendova u čijem izboru učestvuju i publika i žiri, biće odabrani i najbolji pevač, gitarista, basista i bubnjar od strane naših poznatih muzičara
Objavljeno: 18:37h

Četvrti Belgrade Demo Fest Live se nakon polufinala približio svojoj završnici. Koja i Disciplin A Kitschme razvalili! Beograđani nisu zaboravili rokenrol! (VIDEO) Veliko finale u kome će svirati deset takmičarskih bendova,održaće se u nedelju, 5. juna, 2016. u KST-u sa početkom u 21:30. BadHead (Beograd), Counterfate (Pančevo), Zbedem (Čačak), Demian (Beograd), Good Ol Bastards (Knjaževac), Ledge (Beograd), Mladi Džek (Pančevo-Beograd), Wheesplash (Zrenjanin), Njuškači jabuka (Beograd) i The Bronsons (Bajmok) su 10 bendova koji će se predstaviti publici. Oni će se predstaviti i dvadesetočlanom žiriju sastavljenom od novinara, muzičara, producenata, menadžera i drugih poznatih imena iz domena domaće i regionalne rock scene i očekivati vredne nagrade u vidu nastupa na velikim festivalima i manifestacijama, foto sešna (LP studio), audio snimaka (Blaze studio) i live videa (Rok Pokret).

foto: Promo

Osim najboljih bendova u čijem izboru učestvuju i publika i žiri, biće odabrani i najbolji pevač, gitarista, basista i bubnjar od strane naših poznatih muzičara. Cena ulaznice je 300 dinara i uz kupljenu ulaznicu dobija se glasački listić na kome se zaokružuje omiljeni bend. Pre početka koncertnog dela finala održaće se promocija kompilacije "BDF: Sound of 2015" na kojoj se nalaze pesme bendova sa prošlogodišnjeg izdanja festivala, a kao specijalni gosti finala pre proglašenja najboljih nastupiće beogradski psychobilly trio PSI. Organizatori pozivaju sve ljubitelje rock muzike da podrže bendove različitih žanrova iz cele Srbije i upoznaju se sa novim nadama naše alternativne i rock scene. U slučaju lošeg vremena, finale će biti održano u klubu KST-a. Pogledajte spot grupe PSI:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.