ŽIVIMO U ZADNJIM VREMENIMA, ZASLUŽILI SMO KAZNU: Lider grupe Bjesovi ima poruku koju svi morate pročitati, jaka je
Sad, da li će to biti za pet dana ili za 15 dana..., Foto: Printscreen

odbrojavanje

ŽIVIMO U ZADNJIM VREMENIMA, ZASLUŽILI SMO KAZNU: Lider grupe Bjesovi ima poruku koju svi morate pročitati, jaka je

Kada bih ja sada sebi stavio go*no na glavu, bio bih jako atraktivan. Ali to ne mora da znači da je to dobro

Objavljeno:

Zoran Marinković (Bjesomar) srpski multidisciplinarni umetnik, najpoznatiji po svom delovanju u rok-grupi Bjesovi, nedavno je dao vrlo zapažen intervju u kojem ocenio kako smo zaslužili zlo koje nas je snašlo:

foto: Printscreen

- Vrag je odneo šalu. Mi zaista živimo u zadnjim vremenima. Prilično sam siguran da ovo mora da pukne. Sad, da li će to biti za pet dana ili za 15 dana... Ali, dobro, biće skoro propast sveta, a i ako propadne nije šteta. Zato što mora ovo da se restartuje. Meni je žao dobrih ljudi, ali bez velikih žrtava, bez velike kolateralne štete, to neće moći da prođe. Mi živimo u sodomi i gomori, samo se čeka na koji način će da se desi taj kraj. Da li će to biti u vidu nekog rata ili bolesti, kao kuge neke, ili će da udari neka kamenčina o zemlju, ali, to je to.

Zaslužili smo, nema šta, došli smo do kraja, nismo položili ovaj put, za sledeći put da se malo bolje pripremimo i da ponovo pokušamo - kazao je Marinković i pojasnio:

foto: Printscreen

- Atraktivno ne mora uvek biti i dobro. Kada bih ja sada sebi stavio go*no na glavu, bio bih jako atraktivan. Ali to ne mora da znači da je to dobro. Niti da time prenosim neku dobru poruku. Razne stvari su zanimljive. Mi se nalazimo u periodu liberalnog kapitalizma gde sve ima svoju cenu, gde se cena podiže tako što imaš odgovarajući marketing, što je vrlo bitna stvar. Deo marketinga je ono što privlači ljude, a marketing može biti bilo šta...

foto: Printscreen

Ostatak intervjua možete pogledati OVDE:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.