Dva meseca pivske oaze na Adi Ciganliji: I ove godine ćemo leto provesti na Beer Gardenu! (FOTO)
Foto: Promo

očekuju nas iznenađenja

Dva meseca pivske oaze na Adi Ciganliji: I ove godine ćemo leto provesti na Beer Gardenu! (FOTO)

Manifestacija Beer Garden održaće se i ove godine na Adi Ciganliji u periodu od 10. juna do 7. avgusta
Objavljeno: 15:41h

Manifestacija Beer Garden, koja je prošlog leta zauzela posebno mesto u srcima Beograđana i brojnih turista, postala je omiljeno mesto za opuštanje i provod. To je bio dovoljan razlog da Beogradska Kulturna Mreža zajedno sa Apatinskom pivarom i ove godine na Adi Ciganliji organizuje manifestaciju APA Beer Garden koja će trajati od 10. juna do 7. avgusta. Njegov ljubavni život smo svi pratili: Evo kako danas izgleda Budimir Trajković! (FOTO) Na ovogodišnjem APA Beer Gardenu posetioce očekuju brojna iznenađenja i novi besplatni programski sadržaji, a specijalno za potrebe manifestacije Apatinska pivara će uvesti ekskluzivne pivske brendove iz Irske, Kanade, Amerike i drugih zemalja koji se inače ne mogu naći u ponudi na domaćem tržištu.Više desetina novih domaćih i stranih piva biće služeno na najvećem šanku u region, ekskluzivno za potrebe manifestacije - u prijatnoj atmosferi i prirodnom hladu pivske oaze na Makiškoj strani Ade Ciganlije.

foto: Promo
Zaštitni znak beogradskog APA Beer Gardena, pored najraznovrsnijih domaćih i stranih piva, je i bogat muzički program, a ove godine biće podeljen u nekoliko celina. Sredom posetioce očekuje domaći rock’n’roll 90-tih, petak i subota su rezervisani za pop, rock i mainstream, dok će nedeljom DJ-evi priređivati letnje matine žurke. Ovogodišnji program biće obogaćen i besplatnim filmskim projekcijama, koje će se održavati u velikom bioskopu na otvorenom. Svakog utorka filmovi o muzičkim zvezdama Dženis Džoplin, Niku Kejvu, Džoj Divižon, biće obogaćeni svirkom istoimenih tribute bendova, dok će četvrtkom na repertoaru biti horor filmovi, trileri i drugi popularni filmski žanrovi. Espreso na MTV! Koja najavljuje mnogo buke na koncertu Discipline u bašti SKC-a! (VIDEO) Ulaz na APA Beer Garden će biti besplatan. Radnim danima pivska oaza će biti otvorena od 16h, a vikendom od 12 časova do ponoći. Manifestacija APA Beer Garden se realizuje uz podršku Grada Beograda, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Turističke organizacije Beograda i JP “Ada Ciganlija”, a strateški partner ovogodišnje manifestacije je Apatinska pivara.

manifestacija APA Beer Garden će se održati i u Novom Sadu i Kragujevcu. posetioci će svakoga dana u prirodnom hladu uživati u različitim vrstama domaćih i stranih piva
bendova

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.