Flejvor Flejv izbačen iz Public Enemyja zbog neslaganja oko učešća benda u kampanji Bernija Sandersa
Foto: Printscreen

razlaz

Flejvor Flejv izbačen iz Public Enemyja zbog neslaganja oko učešća benda u kampanji Bernija Sandersa

Nakon nastupa na predizbornom skupu Bernija Sandersa došlo je do raskola između Čak Dija i Flejvor Flejva u vezi sa daljim političkim angažmanom Public Enemyja

Objavljeno: 14:18h

Sudeći po tvitovima koje je Čak Di objavio nakon nastupa, Flejvor Flejv ne samo što je izrazio svoje neslaganje sa besplatnim nastupima radi podrške bilo kom političaru, jer Flejvor Flejv se izjašnjava kao apolitičan, već je i tužio Čaka Dija sudu zahtevajući nadoknadu za neplaćeni nastup.

Flejvor Flejv je poslao kampanji Bernija Sandersa "cease-and-desist" nalog (vrsta pravnog naloga kojim se nekoj kompaniji nalaže da prekine bespravnu aktivnost i da je ne započinje iznova) kojim je zahtevao da se Public Enemy više ne spominje u kampanji i da se njihove pesme više ne koriste u političke svrhe.

Tužba koju je Flejvor Flejv podigao protiv Čaka Dija nije prvi sudski postupak koji je Flejvor Flejv pokrenuo protiv njega, i Čak Di je odlučio da je to sada prevršilo podnošljivu meru i isključio je Flejva iz daljeg rada benda. Zahvalio mu je na dugogodišnjoj saradnji i preporučio mu da umesto tužakanja sudu odabere dobar program za lečenje od bolesti zavisnosti.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.