Najseksi metal cica Evrope dolazi u BG! Ako ne volite metal - u nedelju ćete ga zavoleti!
Foto: Promo/Band Jinjer

Pali smo na teme

Najseksi metal cica Evrope dolazi u BG! Ako ne volite metal - u nedelju ćete ga zavoleti!

U nedelju počinje najbrutalniji festival koji je Srbija videla!
Objavljeno: 18:52h

Začudili ste se zbog toga što na priloženom plakatu vidite cara Konstantina sa krvavom facom. E pa, to i nije toliko čudno, s obzirom da je 22. maja 337. godine ovaj veliki vladar preminuo, a da se događaj koji ovaj plakat predstavlja naziva Krvarenje Do Smrti! Ne, to nije poziv na linč. Nije ni ime neke antihrišćanske sekte. To je metal festival, najbrutalniji koji je Srbija ikada videla.

foto: Bleed To Death Fest/Promo

Ovaj fest počinje u nedelju od 18 časova u klubu Doma omladine, pod pokroviteljstvom organizacije Bleed to Death. Na njemu će svirati sedam fantastičnih bendova, što iz Srbije i okoline, što iz malo daljih krajeva Evrope. "Hedlajner" ovog festivala će biti bend Jinjer (Džindžer) iz Ukrajine, u kome, za divnu promenu, peva devojka. Ova "death-core" grupa je od ove godine postala jedna od popularnijih u Evropi i svetu, a sada dolazi da svoj album i spot promoviše i kod nas.

Ostali bendovi koje ćete imati prilike da gledate su Monox (Hrvatska), Stercore (Slovačka), Act Of Hybris (Srbija), Sequence (Srbija), This Burning Day (Bugarska) i Throattwister (Hrvatska). - Ovo je naša poruka umetnicima i muzičarima širom Evrope. Namerno smo zvali bend iz Ukrajine, jer želimo da pokažemo kako je naša potkultura potpuno apolitična. Nas ne interesuje ko je osvojio Evroviziju, iz kojih razloga. Nama je važno samo da se dobro iskačemo, provedemo, iznojimo i naslušamo najbrutalnije muzike koju Balkan i istočna Evropa imaju da ponude -rekao je Jovan Jay Dee Dorkin, organizator i idejni tvorac ovog festivala.

Karte su u pretprodaji samo u Žila shopu u Čumićevom sokačetu, dok ćete na dan koncerta moći da ih kupite i na licu mesta... U svakom slučaju, ukoliko ste ljubitelj ovakvog zvuka, ovo je nešto što ne smete i ne bi trebalo da propustite! (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.