Imali ste buran vikend? Ovo su 10 (+1) najkul pesama za afterparty čil! (VIDEO)
Foto: Privatna arhiva

NEČIJIH 10

Imali ste buran vikend? Ovo su 10 (+1) najkul pesama za afterparty čil! (VIDEO)

Bivša direktorka MTV Hrvatska i PR "Sonus festivala", lana Borić, predstavlja svoj izbor 11 pesama za savršen afterparti čil.
Objavljeno: 18:53h

Posle burnog neprospavanog vikenda potrebno je dobro iskulirati! Regionalni PR "Sonus festivala" i bivša direktorka MTV Hrvatska Lana Borić vam zato predlaže svoju top listu sa, ne 10, već 11 pesama za savršen zatišje posle bure. Hristina Popović: Top 10 pesama za uragan trening - Dok vidaš rane od vikenda i valjuškaš se s boka na bok, muzička podloga je ona bez koje se ne može. Nikako deprica, ne mol, već chill! - poručuje Lana. Na njenoj listi našao se jedan moderni klasik, veliki hit grupe Massive Attack - "Teardrop". Celu Laninu listu možete preslušati OVDE!

Podesćamo vas da na sajtu Jelentop10.espreso.co.rs možete da glasate za pesme koje se nalaze na Jelen Top 10 listi, kao i za na novitete koje predlažemo svake nedelje. JELEN TOP 10 LISTA ZA 13.5.2016. Jelen Top 10 poziva mlade bendove da se prijave za učestvovanje u emisiji Jelen Top 10 Minuta, gde će biti u prilici da predstave sebe i svoju muziku.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.