Novi bend Nemanje Kojića Kojota, Remedy, objavio je album Ethiopian Mountains
Foto: Printscreen

sveže

Novi bend Nemanje Kojića Kojota, Remedy, objavio je album Ethiopian Mountains

Remedy, beogradski stoner/post hard core sastav, objavio je dugoočekivani album „Ethiopian Mountains“ iza koga je stala izdavačka kuća Ammonite Records.

Objavljeno: 10:21h

Remedy je all star trio bend iz Beograda, koji čine muzičari sa dugogodišnjim scenskim i sviračkim iskustvom. Idejni tvorac benda je Nemanja Kojić Kojot (Coyote), legenda beogradske i svetske metal i rege scene, a muzika grupe je mešavina roka, stonera i post hardcore zvuka.

foto: Printscreen

Kojot je napisao 11 pesama za koje je tražio posebnu ekipu koja će to moći da iznese. Izbor je pao na bubnjara Igora Škoru i basistu Ivana Petrovića, njegove stare prijatelje i saradnike, koji su raširenih ruku dočekali ovakav projekat.

foto: Printscreen

Rezultat je album „Ethiopian Mountains“ na kojem je ekipa postavila nove aranžersko izvođačke standarde. Svaki njihov nastup uživo ostavlja snažan pozitivni utisak na publiku, a sad su veoma uspešno to preneli i na nosač zvuka.

Album se može naći i na svim digitalnim platformama a ljubitelji vinila mogu da slušaju ovaj album i na gramofonskoj ploči koja je pre nekoliko dana stigla iz fabrike.

Album Ethiopian Montains možete preslušati ovde

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.