Dobrotvorni koncert Združene akcije Krov nad glavom u petak 21.2. u Imago Clubu za pomoć žrtvama izvršitelja
Foto: Promo

najava koncerta

Dobrotvorni koncert Združene akcije Krov nad glavom u petak 21.2. u Imago Clubu za pomoć žrtvama izvršitelja

Sevdah Baby (DJ set), Kene Beri, FTP Cojkana, MC Kopy Kat i Shejn Kaubojac nastupaju u petak 21.2. u Imago Clubu u Dečanskoj 14 (zgrada Doma sindikata, prema ulici) a sav prihod biće upućen za pomoć ljudima koje su izvršitelji izbacili iz domova ili im preti opasnost da im se to desi.

Objavljeno: 12:21h

U petak 21. februara sa početkom u 21:30 Združena akcija Krov nad glavom organizovaće još jedan dobrotvorni koncert, u IMAGO CLUB-u (Dečanska 14). Na koncertu će nastupati SevdahBABY (DJ set), Kene Beri, FTP Cojkana, MC Kopy Kat i Shejn Kaubojac. Rad Združene akcije moći ćete da podržite i kupovinom naših majica, bedževa i razglednica. Ulaz će biti na donacije, a preporučena donacija je 300 dinara.

Sva prikupljena sredstva biće iskorišćena za pomoć ljudima koji su prinudno iseljeni ili u riziku da im se to dogodi, kao i za nastavak aktivnosti Združene akcije, pre svega za plaćanje kazni koje aktivisti dobijaju zbog solidarnih odbrana porodica pogođenih radom izvršitelja i policije.

Podsećamo, novim Zakonom o izvršenju i obezbeđenju položaj porodica ugroženih radom izvršitelja dodatno je otežan, a vlast nastoji da uguši solidarnost uvodeći drakonske kazne za aktiviste koji se protive izbacivanju ljudi na ulicu, kao i drugim represivnim merama.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.