DLM u Domu kulture Novi Sad u četvrtak 20.2.
Foto: Promo

najava koncerta

DLM u Domu kulture Novi Sad u četvrtak 20.2.

Deca loših muzičara je publici poznat kao odličan live bend neobičnog zvuka, koji na svojim koncertima pravi atmosferu za pamćenje.

Objavljeno: 15:27h

Izuzetno uspešnim nastupom u klubu Fest u februaru najavili su novo poglavlje u radu benda – novi album nakon više od jedne decenije pauze. Nakon singla „Ludi pas korupcija", bend je nastavio rad na novim pesmama a u toku prošle godine imali su i nekoliko veoma zapaženih živih nastupa u regionu. Članovi benda su Zoran Milivojević Mikac (bubnjar), Zoran Živković Žika (bas gitara), Lazar Ilić (gitara), Nenad Petrović (vokal) i Borislav Veličković (truba). Sa bendom povremeno nastupaju i trombonista Mihajlo Bogosavljević i saksofonista Ivan Teofilović. Tekstove pesama za DLM i dalje piše nekadašnji saksofonista Vladan Miljković Milje, koji živi i radi u Sloveniji, ali ponekad prisustvuje njihovim probama i aktivno učestvuje u radu benda.

Ulaznice su u prodaji po ceni od 1.200 rsd, a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima, kao i online: hhttp://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/3057-deca-loih-muziara

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.