ZAGREVANJE ZA 2HOT4STAGE FEST: Da li ste spremni za najveći hip-hop događaj godine?
Foto: Promo

ulična kultura

ZAGREVANJE ZA 2HOT4STAGE FEST: Da li ste spremni za najveći hip-hop događaj godine?

Na event su pozvani svi uživaoci prave hiphop kulture i svega što ona donosi

Objavljeno: 18:02h

Najveći regionalni hiphop festival pod nazivom „2Hot4Stage Fest“, ove godine će se održati u Belexpo centru od 29. februara do 1.marta. Fest predstavlja najvažniji događaj u godini za sve regionalne umetnike svih Hip Hop delatnosti na jednom mestu.

Ovogodišnji festival nosi ime "uLIČNA KULTURA" i ističe važnost u doprinosu pojedinca za zajednicu, odrazu lične kulture i svojevrsnog pečata koji svako od nas ima, ali i odgovornosti koju umetnička individua nosi sa sobom utičući svojim delom, radom i primerom na publiku i buduće naraštaje.

foto: Promo

Kao zagrevanje pred sam festival, organizatori ovog događaja najavljuju „promo dan“ koji će se održati 26. januara. U sklopu „promo dana“ biće održan sada već tradicionalno plesno nadmetanje „DANCE cypher king and queen“, ali i kviz hiphop znanja gde će u oba događaja pobednici osvojiti novčane i robne nagrade prijatelja festivala.

Da bi žurka bila još interesantnija, organizatori su se potrudili da u koncept bude uključen i history wall sa unikatnim komadima iz privatnog vlasništva pionira hiphopa sa naših regiona, Street ART corner gde će mladi umetnici na licu mesta pokazati svoj talenat kao i Džanglmanija tribina uz podršku ekipe mladih iz Emankipacije .

Za muziku su zaduženi teoretičar hiphop-a, ali i dobro poznati DJ Bege Fank uz pomoć GrandMasta DJ Doobie-a, ali i mlada pevačica soul i R&B muzike koja nam dolazi iz Austrije pod imenom Savi Kaboo. Na event su pozvani svi uživaoci prave hiphop kulture i svega što ona donosi.

foto: Promo

Na samom promo događaju, svi prisutni će imati priliku da obezbede sebi kartu za „2Hot4Stage Fest“ po specijalnim promo cenama.

bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.