Prvi singl benda Vlada u egzilu "Reprogramiranje"
Foto: Katarina Gajić

sveže

Prvi singl benda Vlada u egzilu "Reprogramiranje"

Bend "Vlada u Egzilu", koji predvodi Vladimir Milojković, kompozitor, tekstopisac, režiser, glumac i gitarista iz Bora koji već 18 godina živi u Čikagu, pripremio je novi album pod nazivom “Intelektualna Mobilizacija”.

Objavljeno: 09:34h

Vlada u Egzilu je punk-rock bend koji je nastao u Čikagu kao potreba autora da svoju buntovničku misao izrazi kroz svoje pesme. Misija je hrabro iskazivanje istine i ukazivanje na probleme čoveka u našoj zemlji i svetu. Prvi korak prema tom cilju je – “Reprogramiranje”.

Spot za pesmu "Reprogramiranje" možete pogledati ovde

Album će sadržati 10 pesama, snimljen je i miksan u studiju "Do Re Mi" u Novom Sadu kod muzičkog producenta Predraga Pejića i biće objavljen uskoro. Kao najavu albuma, "Vlada u Egzilu" predstavio je singl i spot “Reprogramiranje”.

foto: Katarina Gajić

Mastering ove pesme u "Abbey Road Studios" u Londonu obavio je mastering inženjer Geoff Pesche, koji u svom portfoliju ima oko 650 albuma, od kojih je i jedan od najprodavanijih albuma na svetu Dire Straits – “Brothers in Arms”, kao i albume Jimmy Page & Robert Plant – “No Quarter”, Motorhead – “On Parole”, Black Sabbath – “Forbidden”, Tina Tarner – “Private Dancer” i mnoge druge.

foto: Katarina Gajić

- Pesma "Reprogramiranje" je posvećena svim generacijama koje su žrtvovane destrukcijom, nemaštinom, mediokritetima, lažima, iz svojih sopstvenih života i svima koji ostavili deo duše u vremenu koje nam je zaključalo osmehe i srca. Vreme je da uradimo nešto za sebe, svoju decu i svoju zemlju, jer možemo mnogo, mnogo bolje - poručuje autor Vladimir Milojković

Spot koji je sniman na dva kontinenta producirao je i režirao Vladimir Milojković uz ogromnu pomoć Katarine Gajić, direktora fotografije i snimatelja, kao i uz pomoć i podršku celog tima, muzičara, tonaca, glumaca, montažera i logistike.

AUDIO:

Tekst, muzika, aranžman, gitara, vokal: Vladimir Milojković

Akusticna i solo gitara: Predrag Pejić

Solo, bas gitara i koaranžer: Miroslav Maletić

Bubnjevi: Petar Banjac

Prateći vokali: Božidar Sekulić

Dizajneri zvuka: Božidar Sekulić, Vibor Sukara

Predprodukcija: Milan Milojković, Vladimir Vertuš

Snimano i miksano 2019. godine u Do Re Mi Studiju, Novi Sad

Muzički producent: Predrag Pejić

Masterovano u Abbey Road Studios, London

Mastering inženjer: Geoff Pesche

VIDEO:

Produkcija- Vlada u Egzilu

Režija: Vladimir Milojković

Direktor fotografije: Katarina Gajić

Snimatelji: Katarina Gajic, Jovica Zečević

Montaža: Marijana Gajić Lav Jerzabek

Glumci: Vladan Djekić Spasunka Pešova, Vuk Milojković, Maksim

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.