Dejv Gahan (Depeche Mode) snimio pesmu "Shock Collar" sa gitaristom Marka Lanegana, Robom Maršalom
Foto: Printscreen

sveže

Dejv Gahan (Depeche Mode) snimio pesmu "Shock Collar" sa gitaristom Marka Lanegana, Robom Maršalom

Humanist je prvi solo projekat Roba Maršala, koji će biti objavljen u februaru, na kojem učestvuju mnogi poznati muzičari britanske rock scene

Objavljeno: 13:33h

Pevač Depeche Mode, Dejv Gahan gostuje u pesmi ‘Shock Collar’ projekta Humanist, iza kojeg stoji Rob Maršal (Rob Marshall), gitarista i muzički producent poznat po saradnji sa Markom Laneganom na poslednjem albumu "Gargoyle", na kom je Maršal napisao i producirao šest pesama.

Humanist je prvi solo projekat Roba Maršala, koji će biti objavljen u februaru. Pored Gahana, na ovom albumu gostuju još i Mark Lanegan, Džoel Kedburi (Joel Cadbury /UNKLE), Džim Džons (Jim Jones Revue / Thee Hypnotics), Karl Henkok Ruks (Carl Hancock Rux /David Holmes) i Ron Seksmit (Ron Sexsmith).

“Bilo mi je zadovoljstvo da učestvujem u projektu Humanist,” izjavio je Gahan. “Mark Lanegan me je zamolio, i dopala mi se ideja odmah. To je zver! ”

Povodom post-punk uticaja primetnih na ovom albumu, Gahan kaže:

“Zabavno je što to kažete, jer sam isprva čuo pilot vokal koji je Rob snimio, i prva pomisao mi je bila da podseća na Echo & The Bunnymen. Voleo sam takvu muziku u osamdesetim, i mislim da Rob jeste pod uticajem mnogih stvari koje se mogu podvesti pod 'zid zvuka' manir.”

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.