Da li je ovo najveći rokenrol događaj u ovom veku? (FOTO) (VIDEO)

Zvezda do zvezde!

Da li je ovo najveći rokenrol događaj u ovom veku? (FOTO) (VIDEO)

Prodaja karata za Desert Trip počinje u ponedeljak 9. maja, a najjeftiniji paket ulaznica za sva tri dana iznosi 399 američkih dolara
Objavljeno: 17:24h

Višemesečne spekulacije o festivali legendarnih rok grupa u Kaliforniji konačno su potvrđene. Rolingstonsi, Bob Dilan, Pol Makartni, Nil Jang, Rodžer Voters (Pink Floyd) i The Who nastupiće na trodnevnom Desert Trip festivalu koji će biti održan od 7. do 9. oktobra u mestu Indio u Kaliforniji. Istorijski koncert: Pola miliona Kubanaca đuskalo sa Stonsima u Havani (FOTO) (VIDEO)

Printscreen / Facebook

Festival organizuje produkcijska kuća Goldenvoice, koja stoji i iza najvećeg američkog festivala Koačela, koji se održava na istom prostoru kao i Desert Trip. Za ove srpske zvezde priča se da vole belo! A i žuto! (FOTO) Već mesecima se spekulisalo da bi neka od najvećih imena u istoriji rokenrola mogla da nastupe na jedinstvenom festivalu u Kaliforniji, a glasine su podgrevali i sami izvođači najavama na društvenim mrežama da se nešto veliko sprema za oktobar. Bubanj, bas, gitara i gas: Gordan Kičić otkriva omiljenih 10 pesama za road trip! (VIDEO) Prodaja karata za Desert Trip počinje u ponedeljak, 9. maja, a najjeftiniji paket ulaznica za sva tri dana iznosi 399 američkih dolara. (Espreso.co.rs / N1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.