Presing u klubu Knap večeras (27.12.) - jubilej Dušana Petrovića, novi spot, nova knjiga Kize Radovića
Foto: Promo

najava koncerta

Presing u klubu Knap večeras (27.12.) - jubilej Dušana Petrovića, novi spot, nova knjiga Kize Radovića

Jubilej - četrdeset godina koncertnih aktivnosti basiste i saksofoniste Dušana Petrovića, novi bubnjar, novi singl i spot, kao i nova knjiga poezije Kize Radovića, ali pre svega još jedan uraganski nastup Presinga, sve to su odlični razlozi da večeras budete u "Knapu"

Objavljeno: 14:28h

Grupa Presing nastupiće večeras (petak 27.12.) u klubu Knap.

Glavni povod za ovaj koncert je neobičan jubilej - četiri decenije koncertnih aktivnosti basiste Presinga, Dušana Petrovića, poznatijeg kao saksofoniste mnogih velikih imena domaće i međunarodne muzičke scene, autora mnoštva poznatih melodija rock, jazz, filmske i primenjene muzike. Multiinstrumentalista i svestrani autor, Petrović je o svojoj prebogatoj muzičkoj karijeri govorio u intervjuu za Espreso.

foto: Stefan Kojić

Povodom ovog koncerta, Presing će prirediti prijateljima benda tri božićna iznenađenja.

Prvo i najvažnije iznenađenje je novi bubnjar, veoma mladi i sjajni Miloš Knežević, koji je došao u Presing krajem oktobra da zameni dugogodišnjeg bubnjara Ernesta Džananovića, i za vrlo kratko vreme savladao čak i neke od najzahtevnijih pesama Presinga. Osim njega, večeras će u Knapu sa Presingom nastupiti i stalni saradnik benda, saksofonista Igor Damjanović Čiko (ex Zerkman Big Bang), kao i još poneko od zanimljivih gostiju na bini.

Drugo iznenađenje je novi singl Žičani breg, koji najavljuje izlazak novog albuma Presinga na proleće. Singl je propraćen video spotom koji možete pogledati ovde

foto: Promo

Treće iznenađenje je nova knjiga poezije frontmena Presinga, Kize Radovića "Snop", koje će večeras biti prvi put predstavljeno publici na koktelu povodom izlaska knjige koji počinje u 21.00 u klubu Knap. Knjiga će se večeras prodavati po promotivnoj ceni od 300 dinara.

Koncert počinje u 22.00, a ulaznice se prodaju po ceni od 500 dinara.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.