Srđan Sacher (ex Haustor) objavio vinil svog novog albuma "Biser, ambra, jantar"
Foto: Printscreen

sveže

Srđan Sacher (ex Haustor) objavio vinil svog novog albuma "Biser, ambra, jantar"

Gramofonske ploče su se vratile u velikom stilu, ali na Balkanu i dalje nisu tako česta pojava - utoliko je radost već što ćemo sjajno novo ostvarenje Srđana Sachera moći da zavrtimo i na gramofonima

Objavljeno: 10:27h

Povratak Srđana Sachera s novim bendom Sacher i novim albumom “Biser, ambra, jantar” krunisan je koncertnom promocijom u punom zagrebačkom klubu Boogaloo - nadamo se da ćemo ga videti uskoro i u Beogradu i na drugim mestima u Srbiji.

Novo, dugo očekivano izdanje i koncertna promocija popraćene su brojnim pozitivnim kritikama koje su potvrdile da Sacher ne živi na staroj slavi. Osim CD izdanja, ova priča zaokružena je i objavom izdanja na vinilu (Dallas Records) za sve ljubitelje dobrog starog zvuka s ploče, a u prodaji je dostupan po ceni od 120 kuna (1900 din).

Ploča s četrnaest pesama koje autorski potpisuje Srđan Sacher opremljena je sjajnim likovnim oblikovanjem Daniela Illea, a za konačni zvuk albuma, prema Sacherovim riječima, zaslužan je producent Zvonimir Dusper Dus, koji je, kroz njihovu višemesečnu saradnju na albumu, postao član benda, a svoj doprinos albumu dao je i kao muzičar, svirajući klavijature – klavir, Wurlitzer, melodiku i vrlo redak instrument – Hohnerov Pianet.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.