CENTRAL DANCE EVENT 2020: Prvo veče u saradnji sa APGRADE-om, uz Chris Liebinga
Nekada maestro sa vinilima, Liebing je među prvima iskoristio inovacije koje je donela digitalna tehnologija, Foto: Promo

sjajni ritmovi!

CENTRAL DANCE EVENT 2020: Prvo veče u saradnji sa APGRADE-om, uz Chris Liebinga

Proslogodišnji album Burn Slow objavio je za Mute Records

Objavljeno:

U subotu 28. decembra, na sedmom izdaju Central Dance Event-a, u saradnji sa Apgrade-om, nastupiće harizmatični techno pionir i jedan od vodećih izvođača današnjice, Chris Liebing, koji je posvetio život stvaranju i deljenju muzike, ostajući uvek veran sebi i svojoj muzičkoj viziji. Društvo će mu praviti naša mlada zvezda Ilija Đoković koji je nedavno postao član Drumcode izdavačke kuće, techno veteran Mark Wee i predstavnik mlađe generacije Kid Kimi – di-džej koji ne zna za granice.

Chris Liebing Apgrade 2016 aftermovie možete pogledati ovde.

foto: Promo

Nakon ranog perioda fascinacije tehnom 1993. godine, koji je rezultirao angažmanom u legendarnoj prodavnici ploča Eye Q u Frankfurtu i otvaranjem sopstvenog kluba Spinclub, Chris pokreće izdavačku kuću CLR – koja tokom naredne dve decenije pored njegovih autorskih radova, remiksa i kolaboracija objavljuje renomirane tehno autore (Speedy J, Umek, Joseph Capriati, Terence Fixmer, Adam Beyer), osvetljava nove talente (Monoloc, Black Asteroid, Tommy Four Seven) i tako postaje sinonim za savremeni tehno zvuk.

Proslogodišnji album Burn Slow objavio je za Mute Records. Nakon godina provedenih upravljajući osećanjima publike na podijumu, ovaj album je bio prilika da Chris još jasnije izrazi svoja osećanja. „Hteo sam da napravim nešto slično čitavog života“, rekao je o ovom albumu. Melodični, psihodelični pravac po uzoru na njegove rane uticaje, označava početak novog poglavlja. Njegovi hvaljeni remiksi za Depeche Mode i Goldfrapp ponikli su iz istih kreativnih ideja – stapanja granica između elektronske i alternativne muzike.

Ove godine započinje saradnju sa belgijskom producentkinjom i jednom od najvećih mladih di-džej zvezda Charlotte de Witte, zajedničkim EP-jem Liquid Slow upravo objavljenim za njen novi lejbl KNTXT.

Nekada maestro sa vinilima, Liebing je među prvima iskoristio inovacije koje je donela digitalna tehnologija. Konfiguracija njegovog Hybrid DJ nastupa podrazumeva produkciju u realnom vremenu, konstantan miks nekoliko numera, kombinaciju lupova i grovova, poznatih muzičkih fraza ali i neobjavljenih deonica. Brojne kolege ističu njegov nastup kao jedinstven, a setove kao unikatne i uvek različite. Rezultat saradnje sa Native Instruments, specifična di-džejing tehnologija kreirana po njegovim idejama i potrebama, postala je tako dostupna širom sveta.

foto: Promo

Chris Liebing je jedan od vodećih tehno izvođača današnjice i hedlajner festivala kao što su Time Warp, Burning Man, Awakenings, WMC, BPM, Hyte, ADE, Sonus, DGTL, Hyperspace, zvezda najvećih žurki na Ibici (Afterlife, Circo Loco), redovan gost najpopularnijih svetskih klubova (Fabric – London, Labyrinth – Brisel, Block –Tel Aviv, Concrete – Pariz). Vreme prolazi, trendovi se menjaju, ali kvalitet, inovacije i doslednost ostaju; filozofija na kojoj je sagrađena karijera Chris-a Liebing-a, čini da je on uvek korak ispred svih.

Regularni i VIP kompleti, jednodnevne ulaznice, kao i kombo ulaznice su u prodaji putem Cooltix platforme, kao i na prodajnim mestima Gigs Tix-a i Ticket Vision-a.

BONUS VIDEO:

NAPISAO SAM SVOJU BIBLIJU DA BIH SE OČISTIO OD MRTVE PROŠLOSTI: ŠOKANTAN intervju DŽONIJA RACKOVIĆA

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.