Lira Vega Big Band u teatru Le Studio u subotu 14. decembra
Foto: Promo

najava koncerta

Lira Vega Big Band u teatru Le Studio u subotu 14. decembra

Beogradski bend koji sa punim pravom pozajmljuje ime ove zvezde i njenog sazvežđa, pokazao je da i te kako ima sopstveni prsten zvezdanog praha koji se, na ovaj ili onaj način uvukao u pore domaće pop scene

Objavljeno: 17:11h

Kao poslednji događaj pre praznično – novogodišnje pauze, očekuje vas nastup grupe Lira Vega u subotu 14.12.2019. od 21h.

U teatru "Le Studio" Vas očekuje akustična izvedba pesama sa prva tri albuma Lira Vega (2004), Sreća i ljubav (2009), Duhovi (2015), kao i premijera nekoliko novih pesama sa albuma u nastajanju, koji nosi radni naziv „Posledice rada“.

Ove večeri će se, kao specijalni gosti i članovi Big Benda pojaviti dva specijalna muzičara: Dušan Petrović na saksofonu, flauti i melodici i Dejan Vučetić Vuča na usnoj harmonici i vokalu.

Živi sešn grupe Lira Vega možete pogledati ovde

Lira Vega je beogradski bend koji čine Vladimir Đorđević i Zoja Borovčanin. Bend ima 3 objavljena albuma i mnoštvo nastupa u Srbiji, regionu i Evropi, kao i nekoliko lokalno i regionalno relevantnih nagrada.

Spot za pesmu Kristal grupe Lira Vega možete pogledati ovde

Iako nikada u marketingu i uvek sa dovoljno para u džepu, bend Lira Vega ispisuje recepte za uspeh, za koje samo treba naći tajni kod. Kao što su dobronamerni glasnici rekli: ”Bend Lira Vega potvrđuje svoje mesto, a to je beskompromisna alternativa, otpevana i izvedena na jedinstven način uklapanja, čini se, suprotnih stvari. Pop, rok, elektronika, maestralna gitara i prepoznatljiv vokal. Evergreen psihodelija.”

“Beogradski bend koji sa punim pravom pozajmljuje ime ove zvezde i njenog sazvežđa, pokazao je da i te kako ima sopstveni prsten zvezdanog praha koji se, na ovaj ili onaj način uvukao u pore domaće pop scene.”

“Savršeni spoj izvođačkog umeća Vladimira Đorđevića i magije koju izvlači iz svojih gitarskih efekata odvešće u svemir svakoga ko bude imao priliku da čuje ovaj bend uživo.”

Ulaz: 500 din., a 300 din. za studente.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.