Knap Club od 5.-7.12.: Vedran Ferizović Trio | Dingospo Dali | Tús Nua
Foto: Promo

najava koncerata

Knap Club od 5.-7.12.: Vedran Ferizović Trio | Dingospo Dali | Tús Nua

I ovog vikenda, od 5. do 7. decembra, Knap Club ima sjajnu koncertnu ponudu

Objavljeno: 16:55h

Ovog vikenda, program Knap Cluba obuhvata:

Trio Vedrana Ferizovića Četvrtak 5. decembar, 21h

Vedran Ferizović Trio nastao je 2014. godine. Za muzičke i tekstualne ideje uzima se kantautorski rad Vedrana Ferizovića i nekolicinu pesama benda JAL (Josip A Lisac) koje bend ređe izvodi. Tekstovi pokrivaju polja ljubavnih, urbano-filozofskih i socijalnih tema izražavajući se raznolikim stihom, sentimentom, ironijom, prepričavanjem, šalom, rodoljubljem, itd. Muzika je stilski prilagođena tekstu pa samim tim i ona varira u pogledu harmonije, ritma, melodije, mira i nemira. Sa Vedranom Ferizovićem nastupaju Ervin Malina (kontrabas) i Vasa Vučković (klarinet).

foto: Promo

Ulaz 300 rsd Više informacija kroz FB Event: Vedran Ferizović Trio / Knap Club ___________________________

Dingospo Dali /+ gost Bilbord/ Petak, 6. decembar, 21 h

Dingospo Dali je alternativni rok sastav, osnovan 2011. godine u Beogradu. Melanholičan i strastven originalan je spoj altroka i popmistike koji na autentičan način spaja groove ritam sa nežnim vokalnim i gitarskim deonicama. Podeljen u delove to je sastav koji je sposoban da zaleluja, polomi, tantrično pristupi ili te romantično zamisli. Jedan od nekolicine koji s takvim stavom ulazi u žanrovski klinč bez opterećenja i sadrži dozu besa koja uvlači u disciplinovanu meditaciju koja koncerte ovog benda čini jedinstvenim iskustvom. Dingospo Dali najavljuje i novi album pod nazivom “O nečemu lepom” u izdanju Long Play-a, koji se očekuje do kraja ove godine. Bilbord je beogradski bend koji posle perioda neaktivnosti izlazi na scenu i najavljuje novi singl i zvuk. Neopterećen žanrovskim podelama, ova grupa meša svoje ambijentalne zvukove i aranžmane, trasirajući svoj unikatni stil sviranja. Publika će imati priliku da čuje neke od novih pesma koje su inspirisane dešavanjima unutar i oko benda.

Predprodaja: 300 rsd Yugovinyl, Cetinjska 15, Beograd Na dan koncerta 500 rsd Više informacija: Dingospo Dali / + Bilbord / Knap Club _________________________

Tús Nua /+ gost Makonnen./ Subota, 7. decembar, 21 h

Tús Nua je spoj post-rocka, shoegaze-a, a trenutno je sa sedištem u Zagrebu, trenutno rade na svom drugom albumu. Tús Nua su Jordi Ilić (gitara / vokal / sinths) su Jelena Božić (gitara / vokal / sinths). A na ovom koncertu dolaze kao četvorka.

foto: Promo

2018. njihov album "Horizons" uzima poznato i nepoznato iz svakodnevnog života i pretvara ga u atmosfersku muziku sa kratkim tekstovima i dvosmislenim značenjima, vodeći vas na putovanje koje možete iskusiti na stotine različitih načina. Album je predstavljen na mnogim muzičkim top listama kao (jedan od) najboljih albuma 2017. godine, uključujući muzika.hr, miketa.net, ziher.hr, terapija.net, Radio Študent, beehipe i mnoge druge. Pesma „Fight!“ sa ovog albuma predstavljena je na KEXP-u kao pesma dana 9. januara 2018. U januaru 2018. godine, Tus Nua je takođe postala deo izdavačke kuće Veltraum-Val Records u Seattlu, koja je izdala svoj album "Horizons" na kaseti u maju 2018.

Makonnen. je dvojac, specifičan spoj elektro/dub/rege muzike koja je za pet meseci postojanja uspela da nadje svoju publiku i integriše se na muzičkoj mapi.

Ulaz 400 rsd Više informacija kroz FB Event: Tús Nua / + Makonnen. / Knap Club

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.