HEVI METAL FESTIVAL: U petak 29.11.2019. u Božidarcu nastupaju Rapidforce, Skore, Xsus, Garlic i Kobold
Foto: Promo

festival

HEVI METAL FESTIVAL: U petak 29.11.2019. u Božidarcu nastupaju Rapidforce, Skore, Xsus, Garlic i Kobold

Ljubitelji heavy metal muzike imaće vruće veče u petak 29.11. u Božidarcu

Objavljeno: 13:32h

RAPIDFORCE poznati beogradski metal bend je u svojoj tridesetogodišnjoj karijeri nastupao na brojnim koncertima i festivalima sa velikim imenima svetske metal scene poput Slayer, Kreator, Soulfly... nastupiće sa bendovima SKORE (Hungary), GARLIC (Zrenjanin), XSUS i KOBOLD.

foto: Promo

SKORE je metal bend iz Mađarske koji više od decenije sviraju odličan progressive metal - rok zvuk i po prvi put nastupaju u Srbiji. Iza sebe imaju nekoliko odličnih izdanja i veoma karakterističan i moćan zvuk koji se može okarakterisati kao moderni prog rok/metal.

XSUS je progressive death fusion metal bend iz Beograda. Formiran sa namerom da proizvede vrstu muzike koju su sami izmaštali. "Umorni od cekanja da se pojavi sveža muzika koja će obezbediti infuziju stilova u metal kao sto su svojevremeno učinili Death, Atheis, Cynic, Meshuggah, resili smo da to napravimo sami." - XSUS

GARLIC - Female-fronted bend, osnovan 2008. kod kojeg se mogu osetiti različiti uplivi muzičkih stilova. Prema konceptu definitivno se mogu svrstati u Gothic metal bendove, ali se osete i jaki Grunge i Progressive uticaji.

KOBOLD je odličan speed metal bend iz Beograda koji iza sebe ima 3 izdanja, više singlova i sjajnih video zapisa, kao i velik broj koncerata, fedtivala i gostovanja.

Ne propustite sjajnu zabavu i posetite koncert koji će se održati u petak 29.11.2019. U 20 časova u beogradskom klubu Božidarac.

U okviru Death Squad Fest festivala nastupaju: RAPIDFORCE * SKORE (Hungary) * GARLIC (Zrenjanin) * XSUS * KOBOLD *

Više o informacija na Fejsbuk eventu festivala https://www.facebook.com/events/973422649673571/

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.