Casey Spooner (Fischerspooner): Madonna me je zajebala
Foto: Printscreen

kutak za sporni trenutak

Casey Spooner (Fischerspooner): Madonna me je zajebala

Nakon što je ove godine čuo ‘God Control’ shvatio je da je njegov rad koji je obavio za Mirwaisa završio u Madonninoj pesmi, bez njegovog znanja

Objavljeno: 16:41h

Član dvojca Fischerspooner, Casey Spooner, javno je optužio Madonnu jer ga nije potpisala za njegov rad na pesmi ‘God Control’, koja se nalazi na njenom aktuelnom albumu ‘Madame X’.

Spooner tvrdi da je sarađivao sa francuskim producentom Mirwaisom, koji je producirao Madonnin album ‘Madame X’, u decembru 2017.

U to vreme, Spooner je mislio da njegov rad na editovanju i finom podešavanju melodije u spomenutoj pesmi treba da se nađe na solo albumu producenta, koji nije ni objavljen. Nakon što je ove godine čuo ‘God Control’ shvatio je da je njegov rad koji je obavio za Mirwaisa završio u Madonninoj pesmi, bez njegovog znanja.

Pitchfork prenosi da je Mike Goldsmith, Madonnin advokat, ponudio Spooneru vansudsko poravnanje od 25 hiljada dolara.

Spooner je objavio na instagramu serijal postova sa dokazima i napisom “Madonna me je zajebala. Nisam ni naveden u kreditima pesme, niti sam dobio kompenzaciju. Nakon pet meseci bavljenja ovim, dosta mi je svega. Ponudili su mi 25 hiljada dolara, a kada platim porez i proviziju, ostaće mi 10 hiljada. Treba da dobijem procenat od izvođenja pesme na živim nastupima, u prodaji ploča više nema pravog novca. Čak ni za Madonnu.”

U sledećem postu, podelio je svoju demo verziju pesme ‘God Control’.

my demo GOD CONTROL

A post shared by Casey Spooner (@caseyspooner) on

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.