Grupa Minstrel objavila novi album Zalazak
Fotografija: Feđa Paprić, Foto: Promo

sveže

Grupa Minstrel objavila novi album Zalazak

U godini koja će biti upamćena po veoma oskudnoj produkciji novih domaćih muzičkih izdanja, grupa Minstrel popravila je krvnu sliku domaćeg rokenrola svojim novim albumom

Objavljeno: 21:45h

Pionir gitarske pop muzike u Srbiji i pokretač pojave koja je devedesetih u domaćim medijima dobila naziv vojvođanski pop, novosadska grupa Minstrel objavila je svoj novi, peti studijski album Zalazak.

foto: Feđa Paprić

Album Zalazak snimljen je u novosadskom studiju Odbij od juna 2018 do aprila 2019, a miks i mastering obavio je Graeme Rawson u britanskom studiju Silver Street. Autor muzike i tekstova na ovom albumu je Marko Trbović, koji je takođe bio i muzički producent ovog izdanja. Aranžmane je uredila grupa Minstrel. Za predprodukciju postarao se Miroslav Bedov. Asistent snimanja bio je Đorđe Milenković, a muzički supervizor Igor Molnar. Gost na klavijaturama bio je Graeme Rawson. Fotograf i dizajner je Feđa Paprić. Izvršni producent izdanja je Klea Trbović.

U očekivanju vinilnog izdanja koje je u procesu proizvodnje, album je objavljen digitalno i može se preslušati na najvećim svetskim muzičkim portalima kao što su Deezer, Spotify, iTunes, GooglePlay i mnogi drugi.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.