Tindersticks objavili novi album No Treasure But Hope
Foto: Promo

sveže

Tindersticks objavili novi album No Treasure But Hope

Tindersticks nastupaju u Beogradu u Kombank Dvorani 8. maja 2020 - sasvim dovoljno vremena da novi album uđe u uši publike

Objavljeno: 17:29h

Sastav Tindersticks objavio je novi album "No Treasure But Hope".

foto: Promo

"Želeli smo da napravimo nešto ima telesnost i čovečnost. Da ne bude ograničeno klikovima... Pesme su svirane u vazduh, hvataju određen trenutak i zbog toga su posebne. Posebne su po tome kako smo se osećali u trenutku i odnosili jedan prema drugome", navode Tindersticks.

"No Treasure But Hope", prvi Tindersticks "album u znaku Škorpiona", sniman je šest majskih dana u studiju Midilive u Parizu, i donosi deset novih pesama od kojih su najavni singlovi bili The Amputees i Pinky In the Daylight. Uporedno sa albumom objavljen je spot za For The Beauty, koji je u režiji Dejvida Riva (David Reeve) snimljen tokom boravka benda u pariskom studiju.

Tindersticks su nastali u Londonu 1992. godine. Bend su osnovali Stuart A. Staples, David Boulter i Neil Fraser, a u poznim dvehiljaditrim pridružili su im se Dan McKinna i Earl Harvin Jr. Na svom muzičkom putovanju Tindersticks su se ustoličili kao majstori suzdržanosti i pesničke osećajnosti, i kao bend koji sada samouvereno stvara najbolje pesme svoje karijere.

Ulaznice za beogradski koncert Tindersticks-a koštaju 2.200, 2.600, 3.000 i 3.500 dinara na blagajni Kombank dvorane, odnosno preko prodajnih mesta i mreže Tickets.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.