Knap Club predstavlja: Ana Avramov u petak 22.11.
Foto: Promo

najava koncerta

Knap Club predstavlja: Ana Avramov u petak 22.11.

Devojački vikend u Knapu nastaviće se nastupom Ane Avramov u petak

Objavljeno: 17:00h

Muzika Ane Avramov je prljavi pop, minimalni pop ili pop minimalizam. Jednostavnost svedene, distorzirane pop forme otvara prostor za ekspresivnost Aninog glasa prepoznatiljivo melanholične boje. Njen muzički stil kreće se unutar koordinata dream pop-a, shoegaze-a i noise pop-a sa izletima u bluz, pshilodeliju i indie. Anin kontra altvokal kritika mahom opisuje kao mračan, hipnotišući, moćan, senzitivan, intiman, dok je neki porede sa PJ Harvey, neki sa Neil Young-om, neki je nazivaju ženskim Bob Dylan-om, a neki čak i ženskim Tom Waits-om.

Petak, 22. novembar u 22 h / ANA AVRAMOV

Ana Avramov je u novembru 2018. objavila svoj EP album Open Heart za izdavačku kuću Kontra, a album je dobio najviše ocene kritike regiona i bio uvršten u većinu regionalnih muzičkih listi i prikaza. Pre svog solo rada, Ana je bila frontmen i gitarista indie-alternativnog benda In Absentias, a nastupala je po najznačajnijim festivalima regiona sa bendom, ali i samostalno. (MENT festival, Exit, Festival Uličnih Svirača, Devet, Indirekt Showcase Festival, Bez Buke..) Ana Avramov i njen bend čine: Ana Avramov, Pavle Ljubenović, Jovan Pavlović (Technicolor Lies) i Ivan Ertemi.

FB Event: Ana Avramov / Knap Club

Karte / Predprodaja / 300RSD / Yugovinyl, Cetinjska 15. Vrata / 400RSD

„Ana Avramov me je uhvatila nespremnog. Nisam očekivao naježenu kožu i glas koji će preuzeti svaku moju misao. Ostavljen sam daljinama njenih pjesama i energiji njenog odsutnog benda. Desillo se to bez uputstva za povratak. Kad prestanem komplikovati, stvari su jednostavne: ceste se mogu raspasti, istina se ne mijenja. Svijet jeste od meda i leda. Ovo je melanholija koju biram. Ana Avramov je moja Lera Lynn.“ M. Begic, NOIZZ

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.