Knap Club u četvrtak 21.11. predstavlja DOJO
Foto: Promo

najava koncerta

Knap Club u četvrtak 21.11. predstavlja DOJO

Knap Club ovoga vikenda predstavlja muziku koju stvaraju devojke - produženi vikend počinje u četvrtak nastupom Dunje Dačić poznatije kao DOJO

Objavljeno: 09:38h

Ovog četvrtka, 21. novembra od 21.00, Knap Club-u predstavlja DOJO.

Šta se događa u tom imaginarnom filmu svako od vas može sam da izmašta, ali ono što je bitnije za ovu priču je kako takvu scenu na pravi način obojiti zvukom, kako joj dati senku, šum, nemir, jezu...? Takav zadatak kao da je sebi zadala Dunja Dačić alias Dojo.

Dve godine od prvog izlaska na binu kao Dojo. i nešto više od godinu dana od EP izdanja "Endings", Dunja Dačić objavljuje svoj prvi studijski album "Solstice", koji je u potpunosti napravila sama - od sviranja i pevanja, preko snimanja, miksa do produkcije i masteringa. "Solstice" je uznemirujuća šetnja kroz različita stanja, borbe, uspone i padove, koja na kraju uspeva da nas dovede do nade, tog tanušnog zraka svetlosti koji se probija kroz slojeve teskobe i crnila.

Zamislite jednu scenu u filmu maestra Hajaoa Mijazakija, u kojoj na ivici šume, tamo gde se sastaju dan i noć, jesen i zima, dobro i zlo, sede i razgovaraju animirani likovi koji bi u nekom drugom, paganskom, svetu mogli da budu Rjuiči Sakamoto, Kejt Buš i Tom Jork. I tako njih troje sede, tog specijalnog dana - solsticija, kada je najduža noć u godini, kada se sunce ponovo rađa, i pričaju o tome kako pobediti strahove, kako se izboriti sa depresijom, kako prihvatiti svoje dijagnoze i kako živeti život, po svojim pravilima i po svaku cenu.

FB Event: DOJO / Knap Club Ulaz će iznositi 300RSD na vratima kluba.

Album Solstice možete sylušati i preuzeti ovde


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.