Tata Miki Projekat - objavljena je pesma Autoparka
Foto: Promo

zadužbina

Tata Miki Projekat - objavljena je pesma Autoparka

Autopark je objavio svoju obradu pesme Tata Miki Projekta "Ljubav je"

Objavljeno: 17:22h

Da podsetimo, Tata Miki Projekat je memorijal prerano preminulog gitariste benda Zemlja gruva, Miroslava Ničića Ničea.

Miroslav Ničić (1975-2019), bivši gitarista beogradskog benda Zemlja gruva, koji je preminuo prethodnog proleća, na sceni je bio poznat kao Niče. Nakon rođenja Lane i Vala - koji sada imaju šest, odnosno četiri - poželeo je da svi počnu da ga zovu Tata Miki.

U KC Gradu u subotu, 23. novembar u 22h održaće se koncert na kojem će učestvovati Ognjenka Lakićević, Nikola Berček (Autopark), Lav Bratuša, Sergio Lounge, Petar Rudić, Artan Lili, Milutin Petrović, Ida Prester, Zdravo Doviđenja, Auf Wiedersehen, Kezz, Porno brak, Frida Šarar, Romana Slačala, Bojan Slačala, Milovan Bošković, Zoe Kidah, Nebojša Andjelković... Muzičari i bendovi izvodiće svoje verzije pesama koje je Niče alias Tata Miki napisao zajedno sa svojom decom.

Ulaznice za koncert koštaju 500 dinara, a sav prihod od istih biće poklonjen Udruženju Zajedno za novi život u svrhu nastavka igranja istoimene predstave koja je nedavno postavljena na sceni Narodnog pozorišta, a koju izvode pacijenti koji su uspešno prošli proces transplantacije organa.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.