Virvel ima novi album: prefinjeni poziv na frik šou
Foto: Promo

Sveže

Virvel ima novi album: prefinjeni poziv na frik šou

"Žena s bradom, patuljak, idiot" pored toga što čine uobičajeni repertoar petparačke izložbe nakaza zapravo su ušli u naslov najlepšeg i najzrelijeg albuma grupe Virvel do sada

Objavljeno: 20:13h

Sastav Virvel i Ammonite Recods najavljuju izlazak albuma "Žena sa bradom, patuljak, idiot" koji će se 7. novembra pojaviti na digitalnim servisima, dok se izdanje na vinilima očekuje do kraja ove godine.

Članovi Virvela kažu da je novi album lično veoma važan jer se njime zaokružuje prethodni period benda, usponi, padovi i dizanja pa će na ovaj način biti zaokružen jedan deo njihove priče i krenuće se u novu muzičku avanturu.

Iz istog razloga se na LP-ju nalaze i singlovi koje je grupa objavila u prethodnih nekoliko godina, a ne nalaze se ni na jednom albumu, kao i pesme koje su nastale pred sam ulazak u studio. Bend napominje da je album namenjen za slušanje kao celina.

"Žena sa bradom, patuljak, idiot" je manjim delom sniman u studiju Strip sa Sašom Jankovićem kao koproducentom, a većim delom u studiju Down There sa Urošem Milkićem kao koproducentom. Produkciju i kompletni rad oko komponovanja, pisanja tekstova i aranžmana potpisuju članovi sastava.

Večeras (7. novembra) u 22 časa očekuje nas Youtube premijera kompletnog albuma "Žena sa bradom, patuljak, idiot" ovde.

Video za numeru "U svet" režirao je Jovan Marjanov.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.