Mrle (Let 3) sprda se na račun Kolinde nakon njenih nesuvislih izjava
Foto: Printscreen

Nebuloze

Mrle (Let 3) sprda se na račun Kolinde nakon njenih nesuvislih izjava

Teško ga je razumeti zbog kvarnerskog dijalekta, ali sve ćemo vam objasniti

Objavljeno:

“Kaluđerica” je novi video performans Damira Martinovića Mrleta iz riječke grupe Let 3. Na službenom Facebooku Leta 3 već je objavio nekoliko humorističnih video priloga: “Kaluđerica bez nosa na godišnjem”, “Kaluđerica bez nosa i good bye, dupe daj” i “Hipi gerla Kaluđerica”.

Očigledno pokrenut jučerašnjom nebuloznom izjavom predsednice Hrvatske o “Rijeci kao rezervnom klubu Partizana i Zvezde” u vreme Jugoslavije, izjavi koja je došla nakon jednako nebulozne o životu iza “gvozdene zavjese” tj. potpunom izvrtanju istorijskih činjenica da je bivša zemlja bila iza tzv. “gvozdene zavese” u doba hladnoratovske podele sveta, Mrle je snimio novu epizodu “Kaluđerice” nazvanu “Neke pičke su bile za Zvezdu, ali Kaluđerica je bila za Partizan”. U video “Kaluđerica” nosi natpis “Gvozedene Koltrine” i pokušava se rakijom “izuti iz cipela”, tj. “zibit se s postol”.

Može se samo pretpostaviti da “Kaluđeričin” navijački izbor ima veze s činjenicom da su Franjo Tuđman i Janko Bobetko bili predsednici beogradskog kluba Partizan u bivšoj Jugoslaviji.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.