Halftones i gosti iz Mađarske, garažni band Shakin' u subotu 9.11. u Knapu
Foto: Promo

najava koncerta

Halftones i gosti iz Mađarske, garažni band Shakin' u subotu 9.11. u Knapu

Sjajna garažna art rock žurka očekuje vas ove subote u klubu Knap

Objavljeno: 04.11.2019. 15:37h
  • 63

Klub Knap predstavlja: HALFTONES + SHAKIN` Subota 9. novembar, 2019 u 22.00 h

Novi Halftones, godinu dana posle spektakularnog nastupa sa Lydijom Lunch i silaska s albuma “Brda Sna” otvorio je vrata novim članovima i novom početku. Neobend današnjice koji redovno svojim svedocima servira "Big Easy", neokrnjen stereotipima i definicijama, sklon destrukciji i katarzi da ruši i gradi. Jednom je Žikica Simić nakon njihovog nastupa napisao "...Muzika Halftonsa u kojoj je tekstura važnija od svega drugog, odličan je skor za unutrašnji trip. Atributi ’arty’ i ’noise’ određuju njene amplitude. I ne samo to. Određuju i potpuno apartno mesto ovog benda na beogradskoj sceni."

Ovoga puta sa njima binu Knap Club-a deli mađarski garažni rock trio Shakin’ sa fantastičnom pevačicom i trubačicom Verus Villango. Pored Verus, tu su i Daniel Balogh (gitara, vokal) i Zsolt Ferenczi (bubnjevi). Živopisne, zarazne melodije i upečatljivi živi nastupi, prave savršeni balans njihovoj pop sirovosti. Do sada su izdali dva EP-ja: "Are You Shakin’?" i "Made in Eaglefield", a trenutno završavaju i svoj prvi LP.

Specifičnost ovog koncerta je njegova realizacija kroz predhodno spajanje ova dva sastava putem Banding aplikacije - koja napravila ovaj sjajan spoj, a njegova realizacija sledi!

Cena karte u predprodaji iznosi 400rsd /Yugovinyl, Cetinjska 15, Beograd/, a na dan koncerta iznosiće 500rsd.

Bonus video: 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media