Kako Srbija komentariše pesmu BG sindikata? Imaju 2 miliona za 2 dana, a svi ih pljuju?! (VIDEO)

hejteri uzvraćaju udarac

Kako Srbija komentariše pesmu BG sindikata? Imaju 2 miliona za 2 dana, a svi ih pljuju?! (VIDEO)

Iako je pesma Sistem te laže doživela veliku popularnost, plašimo da će se prašina spustiti za par dana, a da će bunt koji je zapalio klince ispred kompa jednostavno ispariti
Objavljeno: 17:28h

Nakon pesama poput "Govedine", koja je puštana u pauzama između MTV hitova i Seke Aleksić, Beogradski Sindikat je razvalio novom pesmom i ujedno oduvao konkurenciju. BS je u međuvremenu izdao nekoliko albuma, izbacio desetak velikih hitova, napunio Arenu, “povukao se” sa scene, a onda se i vratio na nju u velikom stilu. Spot BG sindikata pogledalo je 2 miliona ljudi za 48 sati! Da li oni jedini mogu da pobede SNS? (VIDEO)

Ovi momci sad imaju najnoviji hit "Sistem te laže", čime su nastavili tamo gde su stigli s “Govedinom”, “Oni su” i “Welcome to Srbija”. Svaka čast, BS armijo! Ovo što je BG sindikat uradio - do sada se nije desilo u Srbiji! (FOTO) (VIDEO) Spot je za jedan dan skupio gotovo milion pregleda, a po društvenim mrežama ga šeruju svi. Danas ga je već pogledalo više od dva miliona ljudi. A komentari? Oni su posebna priča. B*lje uvalili u vile na Dedinju, a mi? Zbog ovih stihova je pesma BG sindikata zapalila internet! (VIDEO) Jedni su oduševljeni zbog povratka “BS kraljeva”, drugi ih pljuju zbog toga što su isprozivali Šešelja. Jedni pozivaju na ustanak, drugi komentarišu novu Škabovu frizuru. Zašto je BG sindikat najveći gradski kult već 17 godina? I biće narednih 177 (VIDEO) (FOTO)

Evo najzanimljivijih komentara: A još smo divljina! BG sindikat slavi 17. rođ, a ovih 17 pesama znaju i oni koji ih mrze! - Botovi plaču vodopad jer su nemoćni. .I. Dosta je bilo. Dosta nam je svih ovih političara. Nismo na prodaju. #SistemTeLaže #UstaniOdma - Hej bre ljudi, za 24 sata skoro milion pregleda. Nema povlacenja nema predaje svi kao jedan, sad ili nikad. Narod mora da reaguje. Dosta je bilo. Preuzmimo vlast, nas je više miliona a njih nekoliko stotina! Izadjite na izbore da vaše ime ne bude korisceno za njih! - Sve je rečeno u ova tri minuta i petnaest sekundi.

Ipak na iznenađenje svih, negativni komentari prednjače: Njihove citate koriste i Delije i Grobari. Evo kako na to gleda Beogradski sindikat! (VIDEO) - Ja sam ološima iz BS SMEĆA lupio minus jer su lutkari CIA i NNSA. a narod će njima, Jasmini i Vučiću lupiti šamarčinu u nedelju na izborima, pa će svi zajedno sa njihovom sendvičarskom ruljom nazad u Kaliforniju! - Koliko god su pesma i spot odlicni, toliko je sramota sto se izmedju redova velicaju koalicija dss-dveri, a ostala opozicija pljuje. - Zašto nema Pajtica? Zato sto finansira pesmu! - I, šta mislite, nakon što ste pročitali sve ovo?

Jedan od fanova je pozvao i na ustanak. - Da li je konačno kucnuo čas da ustanemo odma’ i SVI ZAJEDNO uradimo nešto protiv sistema koji nas laže, ili ćemo još jednom SVI ZAJEDNO ostati da sedimo ispred kompa i nastaviti da palamudimo po društvenim mrežama dok nam pesma ne dosade. Samo se plašimo da će se prašina spustiti za par dana a da će lažni bunt koji je zapalio klince ispred kompa jednostavno ispariti. Pa narode, pozdrav do sledeće pesme BS!

(J. Jovanović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.