Novi singlovi grupe Harlekin
Foto: Promo

Sveže

Novi singlovi grupe Harlekin

Numere su snimljene u beogradskom studiju Destilerija u saradnji sa producentom Petrom Rudićem

Objavljeno: 15:02h

Grupa Harlekin se izdvaja svojim melanholičnim pop senzibilitetom, moćnim ženskim vokalom kao i specifičnom shoegaze i post-rock atmosferom.

U iščekivanju drugog studijskog albuma koji će Menart objaviti početkom naredne godine, grupa Harlekin vredno radi a svojim nastupima prave čvrstu vezu sa sve brojnijom publikom.

Nakon singlova "Ljudi su ljudi" i " Unazad" grupa Harlekin nam predstavlja jos dve kompozicije koje će se naći na albumu.

Kao autori na svim numerama se potpisuju članovi grupe Harlekin koju čine Jovana Kovačević (vokal), Aleksandar Janković (gitara), Milan Brkić (gitara), Marko Kovačević (klavijatura), Ana Sremčević (bas), Miloš Surla (bubanj).

Numere su snimljene u beogradskom studiju Destilerija u saradnji sa producentom Petrom Rudićem.

"Put za Ganimed" je instrumental post rock zvuka koji pravi uvod za album.

"Jesen" je numera nošena jakom emocijom i energijom Jovaninog vokala.

Numere možete slušati na svim digitalnim platformama ( Jesen i Put za Ganimed) a video spotove pogledati OVDE

Prvi album grupe Harlekin – "Tornik" objavljen je 2017.godine, a pojavili su se i na dve kompilacije – "Svi zaJedno" (2017) i "Femixeta" (2019).

Singlovi su imali zapažene pozicije na nekoliko regionalnih top lista, kao što su Strategija zvuka, Top lista 202, Muzika.hr singl sedmice, …

Tokom poslednje tri godine, Harlekin je svirao na velikom broju festivala u Srbiji. Svoje nastupe smatraju svojim glavnim oružjem a brojnost publike to i potvrđuje. Od uspešnijih i zapaženijih festivala na kojima su nastupali izdvajamo: Koncert godine, HillsUp, Gitarijada Vojvodine, Dev9t, Scena Fest, Palanački Dunav Fest, Protfest, Indirekt Festival

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.