The Specials objavili "Encore", prvi album nakon 20 godina i prijatno iznenadili sve
Foto: Printscreen

Sveže

The Specials objavili "Encore", prvi album nakon 20 godina i prijatno iznenadili sve

The Specials su protiv sebe imali sve moguće stereotipe i uspeli su da ih opovrgnu i zazvuče kao u najboljim danima

Objavljeno: 13:01h

Kada neki bend dvadeset godina ne objavi ništa novo a onda uđe u studio, to najčešće rezultira transferom blama i otužnosti. Kada taj bend izgubi važne članove a zadrži ime, ni to ne obećava ništa dobro. U slučaju The Specials, diskografski povratak prepolovljenog benda nakon dvadeset godina rezultirao je veoma prijatnim iznenađem. Album "The Encore", objavljen 1.2.2019. zvuči sveže i zanimljivo gotovo kao u najboljim danima benda, i nalazi se među predlozima za album godine časopisa NME.

The Encore je album prepun britkih političkih poruka sasutih direktno u lice britanskim političarima, što takođe ume da bude optrerećujući faktor za sadržinu jedne ploče, ali u ovom slučaju predstavlja dodatni kvalitet.

We never fought for freedom For nasty little brutes like you To come undo the work we do You bring shame on this country for true Embarrassed by you

"Nikada se nismo borili da na slobodi budu podle male siledžije poput vas koje će poništiti sav rad koji smo obavili, vi brukate ovu zemlju zaista, stidimo se vas." Zvuči poznato?

(Espreso.co.rs/NME)

Bonus video:

Espreso Live Session #4: Ana Avramov


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.