LJUDE TE VOLE KADA SI MRTAV: Mimi MERCEDEZ objavila NOVI ALBUM kojim seje MRŽNJU
Vidimo se sledeće godine u ljubavnoj atmosferi, Foto: Privatna arhiva

novo izdanje

LJUDE TE VOLE KADA SI MRTAV: Mimi MERCEDEZ objavila NOVI ALBUM kojim seje MRŽNJU

Ovo je album na kome sebi dozvoljavam više spontanosti i iskrenosti nego ikada

Objavljeno: 09.10.2019. 14:02h

Mimi Mercedez najavila je novi album sa dva singla, a prošlog petka objavila i kompletno izdanje pod nazivom „Mržnja“. Ona tvrdi da on predstavlja sve ono što pravi rep mora da ima, a slušaoci će o tome moći sude na osnovu dvanaest novih pesama.

- Ovo je album na kome sebi dozvoljavam više spontanosti i iskrenosti nego ikada.To je veliki rizik jer na taj način daješ ljudima uvid u svoju realnu ličnost, a ne samo u lik koji si stvorila zarad promocije nekih vrednosti u koje veruješ, ali mislim da je to jedini put ka kvalitetnom sazrevanju - govori Mimi povodom albuma „Mržnja“.

foto: Fejsbuk

Mimi Mercedez poznata je kao jedno od imena u regionu koje neguje hip hop kulturu i ne krije svoju ljubav prema tradicionalnom rep zvuku. Na osnovu toga, izdvaja i svoj favorit sa novog albuma.

foto: Fejsbuk

- Ulična filozofija bez školskih usmeravanja i elitističkih barijera je po meni najvažniji deo hip hop kulture i zbog toga je pesma koja mi najviše znači sa ovog albuma ona kojom zaključujem ceo svoj „Mržnja“ period –„Ljudi te vole kada si mrtav“. Vidimo se sledeće godine u ljubavnoj atmosferi - kaže Mimi.

foto: Fejsbuk

Mimi je album najavila sa dva singla –„Kučke“ i „Mržnja“. Praćena spotom koji je prikazao pravi Mercedez provod, „Kučke“ je jedan u nizu fristajlova nastao u sklopu izazova „pesma na dan“ koji su Zartical i Mimi sebi zadali za period od dva meseca. Sa druge strane, kao numera specifične forme i prepoznatljivo moćnog teksta, upravo je „Mržnja“ bila inspiracija i za naziv samog albuma. Nove numere reperka će predstaviti i na žurci u klubu Drugstore 19. oktobra!

foto: Fejsbuk

BONUS VIDEO:

ESPRESO LIVE SESSION #5: Ana Ćurčin (VIDEO)

(Espreso.rs)

 

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media